Sayfa 38/1009 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    İşler sertleşecek...

Tam da istediği Erdoğan'ın...

Yükümlülük kalmadı. Hedef kalmadı. Hesap vereceği yer kalmadı.

Sorsan baksan, şahsiyetli duruştan iki puan daha alır.

Yazık bu millete. En azından bir kısmına.

Şimdi sabaha kadar sela okuyun bakalım.

Yeridir.
    Evet ama kuru tutan avrupa birliği çıpasıdır diye düşünüyorum. Aslında erdoğan'ın en büyük derdi faiz ile değil , halihazırdaki koşullarda kur ile. Zira oy aldığı seçmen grubunun refahı kur'un seviyesinin çok yükselmemesine bağlı. Gıda'da özellikle de ette bu nedenle politikacılardaki huzursuzluk açıkça görülüyor. İktidar partisine oy veren faize duyarlı 500.000 işveren varsa, 20 milyon refahı kura duyarlı çalışan var. Hesap ortada.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet ama kuru tutan avrupa birliği çıpasıdır diye düşünüyorum. Aslında erdoğan'ın en büyük derdi faiz ile değil , halihazırdaki koşullarda kur ile. Zira oy aldığı seçmen grubunun refahı kur'un seviyesinin çok yükselmemesine bağlı. Gıda'da özellikle de ette bu nedenle politikacılardaki huzursuzluk açıkça görülüyor. İktidar partisine oy veren faize duyarlı 500.000 işveren varsa, 20 milyon refahı kura duyarlı çalışan var. Hesap ortada.
    Üstadım iyi güzelde adamlar ekonomik saldırı altındayız diyorlar o 20 milyon gene veriyor vereceğini hani çıkışları çok basit. Kötü ekonomi yönetimi yok ekonomik saldırı var tr ye bitti gitti.
    Varlık fonunu niye aldınız ekonomik terör var bitti gitti hepsinin ağızlarında bu var.
    Şuan ki aşırı yüksek faiz üretimi kısıyor peşi sıra işsizlik , işsizlere iş buluyoruz dedikleri belediyelere emir vermişler 3 aylık geçici temizlik personeli alın demişler. Yollarda 20-30 yaş arası gencecik adamlar yol süpürüyorlar hani bir yerden sonra devalüasyona mecbur bu bademler yoksa iş 2001 e doğru gidiyor göstere göstere hemde.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Kur yukseliyor, AB den kirmizi kartida yedik. ABD ye ragmen Suriyede ikinci perde acma hazirliklari yapiliyoruz... ...Ege denizinde gemilerimize ates actilar, , Bulgaristanda Turk mahallelerine saldirdilar....icerde Suriyeliler uzerinden bir provakasyon calusmasi var.....velhasil adamlar her delik ve cihetten uzerimize yigiliyorlar...

Bu durumda bir duzeltme yasanmadan kim borsaya cesaret edipte girebilir....

Duzeltmenin Agustosta yasanacagini dusunerek bugun borsada mal aldik. . Sayet Kisa vadede yanilirsak orta vadede aldigim hisseler bizi kurtarir diye hesap ettik..

YTD..

4. ZAR ile aynı 5 dk iğne bar..

Abaravvv..

Global pala iş başında sanırım..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Donald Trump, Polonya'nın başkenti Varşova'da Kuzey Kore'ye karşı sert çıktı. Trump, Kuzey Kore tehdidine karşı ABD'nin atacak bazı oldukça 'sert adımları' olduğunu söyledi. Trump, önümüzdeki hafta ve aylarda Kuzey Kore'ye yönelik hangi adımların atılacağına 'bakılacağını' söyledi.

İşler kızışıyor iyicene...
    Havlayan köpek Trump. Hep havlıyor fakat bir şey becerdiği yok.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

6. Usdtry de shortçulara acıpda su verenin .......... yağmurlu havada su yok bunlara, acımak kesinlikle yok bize 3,86 ya kadar deli gibi satacak parası olan vatandaş lazım, çıktıkça ölümüne satacak hemde acımak kesinlikle yok.
    Ben diyorum bu saatten sonra vahşi kapitalizm kuralları geçer endeksde 128000 de bir tepe olayı istedim yapmadı kitapsızlar yurt dışına pis çarpıldılar şuan fay hattı oluşturuyorlar.
    Fay hattı olayı ise karışıktır teknik analizde benim dxy de bir çok kez şahit olduğum birşey işte ama gerçekleşme zamanı için görece güç toplanması gerekiyor aynı dün ve bugünkü endeks gibi.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Üstadım iyi güzelde adamlar ekonomik saldırı altındayız diyorlar o 20 milyon gene veriyor vereceğini hani çıkışları çok basit. Kötü ekonomi yönetimi yok ekonomik saldırı var tr ye bitti gitti.
    Varlık fonunu niye aldınız ekonomik terör var bitti gitti hepsinin ağızlarında bu var.
    Şuan ki aşırı yüksek faiz üretimi kısıyor peşi sıra işsizlik , işsizlere iş buluyoruz dedikleri belediyelere emir vermişler 3 aylık geçici temizlik personeli alın demişler. Yollarda 20-30 yaş arası gencecik adamlar yol süpürüyorlar hani bir yerden sonra devalüasyona mecbur bu bademler yoksa iş 2001 e doğru gidiyor göstere göstere hemde.
    1. sorun: Mutlak biat eden kesim %25 civarında, diğer %20 lik kısım eski merkez sağ seçmen. (çiller,demirel,mesut yılmaz v.s)

2. sorun: %25 lik mutlak biat eden kesim aslında AKP'yi desteklemiyor, Erdoğan'ı destekliyor. İş için gittiğim Konya'da bunu bizzat tespit ettim. Şahsen tanıdığım %25 lik kesimde bulunan mutlak biatçı bir arkadaşımız bana aynen şunu söyledi: Biz AKP'yi bilmeyiz biz Erdoğan'ı biliriz. Bize şu sandalyeyi gösterse (mizansen) ve buna oy vereceksiniz dese biz gider ona oyumuzu veririz.

1. sorundaki sıkıntı: %20 lik , mutlak biatçılar dışındaki merkez sağ seçmen refah kaybında tercih değiştirebilir. Zira bu seçmen grubu kendi refahı konusunda çok hassastır.Kendi refahına göre oy tercihini yapar.

2. sorundaki sıkıntı: %25 lik mutlak biatçı grup aslında bir partiyi veya politikayı desteklemiyor. Bir insan'ın izinden gidiyor. Burada da uzun vadede sürdürülebilirlik ile ilgili bir sıkıntı var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Fay hattı kopuşu işte geldimi pis gelir diyeyimde dxy de kaç kere patladık bu fay kopuşlarında fx de, bu ****tora gittim en son isim verdim.

Sayfa 38/1009 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •