Devrede kesti hç şaşıtmayan hareketler yapıyorsun sadece küfür edip bekliyoruz bir şey değişmiyor.
Devrede kesti hç şaşıtmayan hareketler yapıyorsun sadece küfür edip bekliyoruz bir şey değişmiyor.
Hele bı emeklilik fonlarınin satışı bittiği kesinleşsin mal gelmeyince bir şeyler değişir.
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Üstad sepet dedik söylendinde söylendin sen bi hisse söyle dedin bende sana bende olan birini söyledim mesaj attım dogrumu şok market gittimi gitti digerleri algyo .alarko holding.pegasus.ykb.polho sepetin şimdi burda ne zarari oldu bir defa hep kazandirdi 3 tanesi gitmese 3 tanesi gitti hissemizin çok gidenleri gitmeyene yıgdık kimler nekadar pişman 1 sene öncede söyledik bol şans herkese bol kazanclar
Sayın kartal sen bana mesajda bir hisse yazmışsın şimdi dönüp baktım. O da belirttigin hisse yazdığından beri performansı ile polhonun arasındaki performans farkı belli..
Ben buraya da 100 kere yazdım bencede sepet en güzeli ama insanlar buradan daha fazla umutluysa niye insanları zapturapt altına alıyorsunuz. Bakın ben buraya da yazdım uşak ve ALBRk yi kaçırdım ama hiç buraya gelip sepet yapın demedim kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar.
Ben diyorum ki evet sepet daha iyi ama insanlara bu hisse düşerken yada sabit kalirken sepet yapmaktan bahsetmekten vaz geçin herkesin aklı var. Siz yapın size yapmayın diyen yada sepet kötü diyen yok.
Lütfen artık şu sepet konusunu burada kapatalım
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Harbiden ya bu sepet muhabbeti nedir
Polisanı konuşalım
Trenın.de seyrine doyum olmuyo ne güzel geçıyo.nasıl bı holdingsın polho yüklendıkce gerı gıdiyosun kaç milyon koyacaz daha heryerden kazançları attık buraya satmamızımı bekliyon hatamı yaptık gençler.üstadlar
Bistin kısada %10 yukselisinde %14 eksi yaparak herkesi kitledi polhocuk kendine indikce alima devam borsanin düzeltme yapmasinda inerse vay halimize herkese bol kazanclar diliyorum 5 li rakamlar görülürmü bu pol hersey olur yatirim tavsiyesi degildir siz kendi bildiğinizden devam edin.
Yer İmleri