Memed abi abi değilmiymiş..
Feleğin çok çemberine takılmış birisi olduğundan dayumuz olur..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Sistem yarinda alacaz diyor. Vallaha alirsan al![]()
olduğu kadar akçay, olmuyosa yarın oldurursun, yada öbür hafta.. naptın tcell duruyo mu, kaptırdın mı ?
iki sene evvelden fazla ben tcell borsada alınacak tek kağıt, normalde etmesi gereken 100 TL- diye anlatıyodum soranlara.. telekom sektörünün lider oyuncusu olarak kalmayı başarmış, superonline halka arzı- kule şirketinin satışı- paycell stratejik ortak alma- gibi hikayeleri varken, f/favök ve f/k çarpanları bu kadar uygunken, lockdown dönemine uygun yatırım teması vs süper kağıt..
aldım falan ama gitmiyor, kısa sürede bıraktım tahtayı.. çünkü gitmiyor.. iki yıl geçti, bugün gitmeye başladı ama hala pek inanadırıcı değil.. rusların elindeki yüzde 20 hisse ne olacak sorusu kilit soru- başka türlü her an tahtaya gelebilecek halka açık yüzde 20 mal olması.. bi yüzde 5 gelmişti iki kusür sene evvel 13 kusür fiyattan, o malı yüklenenler o malı eritebilmek için sürmüşler 17-18 meğer, iki seneden fazladır fonlama kağıdı oldu meret
ne zaman gider ? mesela alpha grubu elindeki malı mesela abromoviçe satar 90 TL, çünkü siz bu tahtayı kaç senedir baskılamışsınız- ben bu fiyatı dikkate almıyorum, fd/favök belli, yapılan iş belli sektör belli, bunları değerledim benim malım 90 TL.. tamam diyor abromovic ve 90 TL kalanı da alırım diye çağrı yapar halka açık mala .. mesela
Dayı ne ilgisi var salak gibi 20 li yaşlarda cahilce 500 kontrat aciyordum dolar TL olsun vobda cort olsun hiç long açmadım dayı full cort yıllarca
Suan görüyorsun emmi enayileri benim gibi kurtarmaya çalışıyorum yapmayın diye
Benim gibi borçlu kalmadan sadece zarar edip ayakta kalan nette kara.gecen TL olsrak dolar olarak soguslenen.kisi.pek yoktur.
Endeks 5 dolar çökecek derken la endeks çoktu 1.5 dolara ama endeks 250,000 la nasi bi malmisiz eğitim şart dayı
Yer İmleri