Sayfa 39/1009 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 126.350 endeks shortlar iş yapmaya başladı gibi gibi :D
    sabah 700 aldık şimdide bir 2000-2500 bıraksa tamamdır bu iş :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Endeks ne güzelde düşüyor be hey maşallah saatlik desteği kırarsa it gibi düşer daha bu ohhhh şeppi şeppiiiii gulu gulu dansı yapıyorlar bunlarr hüloğğğğğğ
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. feliçita lalalala lalalla feliçitaaaaaa kendime ayrı başlıkmı açsam yahu burasını kendi yerim gibi kullanıyorum içime sinmiyor artık.

4. Açılın enelez in kralı geldi...

enelez timam..

ekşi sözlükten bulunmuştur..

5. puhahahahahahha :D

6. Dolar/TL'de son iki günde görülen hareket üzerine analizler güncelleniyor
    Dolar/TL'de son iki günde görülen hareket sonrası yukarı yönlü beklentiler yeniden dile getirilmeye başlandı. Bu nitelikteki son analizlerden biri Rabobank'tan geldi.
    Rabobank Gelişmekte Olan Ülkeler FX Stratejisti Piotr Matys, bugün paylaştığı piyasa notunda dolar/TL'nin gelecek aylarda Ocak ayında gördüğü 3,9415'lik seviyeyi ve hatta 4 seviyesini aşarak yeni rekor kırma ihtimali olduğunu söyledi.
    Matys, baz senaryodaki yıl sonu dolar/TL tahminlerini yaklaşık 3,40 seviyesinde koruduklarını ancak 3,64-3,67 seviyeleri kırılırsa bunun trendin değiştiği anlamına gelebileceğini belirtti. Matys, "Trendin değiştiğini söylemek için dolar/TL'nin 3,64-3,67 direnç bölgesini kırdığını görmemiz gerekir. Böyle bir kırılma Nisan zirvesi olan 3,7476 ve Mart zirvesi olan 3,7860 seviyelerini potansiyel kısa vadeli hedefler haline getirir" ifadelerini kullandı.
    İç siyasi belirsizliklerin azalması, TCMB’nin sıkı para politikaları ve ekonomik aktivitedeki toparlanma lirayı desteklemeye devam etiğini belirten Matys Kuzey Kore, Katar, Suriye krizi nedeniyle artan jeopolitik tansiyonun dolar/TL'yi yükselttiğini de ifade etti.
    Matys, G-20 Zirvesi’nde liderlerden jeopolitik tansiyonu düşürecek açıklamalar gelmesi durumunda dolar/TL'deki yükselişin yeniden tersine dönme ihtimali olduğunu da düşündüklerini ekledi.
    Rabobank, notta lirayı destekleyen ve baz senaryodaki 3,40 tahminini korumasına neden olan temel faktörler olarak TCMB’nin sıkı duruşunu koruması, ekonomik aktivitedeki canlanma, referandum sonrası reform programına ilişkin beklentiler ve Fed’in yılın ikinci yarısında faiz artırmasının beklenmemesini gösterdi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    feliçita lalalala lalalla feliçitaaaaaa kendime ayrı başlıkmı açsam yahu burasını kendi yerim gibi kullanıyorum içime sinmiyor artık.
    İyi olur...

Vakti geldi bence.

Hatta Twitter'da da açabilirsin.

Esnaf bir kardeşimiz vardı. O da popüler olunca aynı şeyi söyler dururdu.

Açamadı sanırım.

Tam zamanı bence ...

Şahsen özleyeceğim.

8. Marbaş Raporu:
    Dalga geri çekilme sırasında 3.47-3.50 aralığından geçen 200 günlük hareketli ortalama desteğini aşağı kıramayan ve bu seviyelerde güç toplayan dolar tl sonrasında yukarıdan gelen trend direncini(turuncu) aşarak düşüş dalgasının sona erdiğini göstermiştir. Önümüzdeki günlerde kırılan trend çizgisine doğru geri çekilmeler yaşanabilir. Bu geri çekilmeler return olarak değerlendirilecek ve alım fırsatları yaratacaktır. Yukarı tırmanışlarda karşımıza çıkacak en önemli direnç seviyeleri 3.65 ve 3.7050 seviyeleri olacaktır. Özellikle 3.7050 seviyesi tüm düşüşün %50 direnç seviyesi olması bakımından önem arz etmekte. Geri çekilmelerde 3.5850 seviyesi alım için izlenmesi gereken destek seviyesi olacaktır.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 39/1009 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •