Sayfa 734/897 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. bakiyorum da yine olumsuzluk pompalanmaya baslamis bazi sayin arkadaslar tarafindan, kendilerini de ben sahsen daha once gormedim bu forumda, gerci bu baglayici olmayabilir zira ben ayda yilda bir bakiyorum foruma ve yeni sahislar olmayabilir. Bu tur yorumlarin artmasi birseylere delatet mi diye sorduruyor nacizane. bekleyip gorecegiz, zaten yillardir yaptigimiz da bu degil mi. herkese selamlar, saygilar. ytd.

2. Ortalama 10 dolar civari maliyet yapıp bize 30 dolar gösterdiklerini biliyoruz. Çıkmak için dolar bazli güzel getiri sundular. Takasa baktik ettik oyle bir mal devri olmadi. Adamlar malda takası tutan da maliyet hesabı yapıyordur. Borsadan para kazanmayacaklarsa borsada ne işleri var.

3. sayın tarlacı, aylardır sadece olumlu yazanları okuduk ve buna ikna olduk, sonuçta burada kilitli kaldık. inanın bu hissede olmasaydım son 1 yılda portföyü %500 yapmak işten bile değildi, artık bütün trenleri kaçırdım, işin sonuna kadar mecburen buradayım, sadece bende tereddütler oluşmaya başladı ve bunları paylaştım. yazdıklarım algı çalışması olarak görüldüyse çok özür dilerim.

4. endeks deli gibi cikiyor bu mendeburlar inatla kagiti ekside tutuyor..elimde 3 hisse var endeks 1 aydir cikiyor elimdeki 3 hisse 1 aydir yerinde sayiyor..nasil bir kumpasa denk geldim..cikan endekste bike 3 kagitim surekli kirmizi...

5.  Alıntı Originally Posted by laedri10 Yazıyı Oku
    sayın tarlacı, aylardır sadece olumlu yazanları okuduk ve buna ikna olduk, sonuçta burada kilitli kaldık. inanın bu hissede olmasaydım son 1 yılda portföyü %500 yapmak işten bile değildi, artık bütün trenleri kaçırdım, işin sonuna kadar mecburen buradayım, sadece bende tereddütler oluşmaya başladı ve bunları paylaştım. yazdıklarım algı çalışması olarak görüldüyse çok özür dilerim.
    Haklisiniz sayin Laedri, hepimiz ayni durumdayiz. Gecenlerde arkadasim sat bunu isfin al dedi, 4 kusurlerden, tabiki yapmadim ve isfin 2 haftada fezaya gitti. Yapacak birsey yok, trenler kacmaya devam ediyor…

6. Bende de dört kağıt var ikisi sizinle ortak. Bunda şimdilik aşağısını görüyorum ama diğeri sene sonuna kadar yürüyecektir. Sığ kalın kağıtların kaderi bu. Yatay takiliyoruz[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    endeks deli gibi cikiyor bu mendeburlar inatla kagiti ekside tutuyor..elimde 3 hisse var endeks 1 aydir cikiyor elimdeki 3 hisse 1 aydir yerinde sayiyor..nasil bir kumpasa denk geldim..cikan endekste bike 3 kagitim surekli kirmizi...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. gazmanbaba, sen iyisi mi ihtiyar heyetini kavgaya hazırla. bu spek, endeksin ilk düzeltmesinde aşağılarda son bir kez daha kemik sesi duymak istiyor anlaşılan.

8. Burada anladığım kadarıyla kalın adamlar var. Kottan çıkmak yüzde beş 360 bin lot ediyor. 200 altı büyük ihtimalle 180 lere kadar verirse yüzde 4 unu diğer arkadaşlar toplarsa , lotlarda toplanmaya müsait olursa 1 e yakın alırım. Gazmanbaba sana yüzde 1i baddog a da yüzde 1 yazarsak ...ihtiyarlara varsa... Zaten olur bu. Diğer arkadaşları bilmiyorum. Okeyse varım. Centilmenlik anlaşması yapalim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 734/897 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •