Sayfa 557/2404 İlkİlk ... 5745750754755555655755855956760765710571557 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    estağfirullah, öyle bir niyetim veya kastım olamaz.... ben onu kendi namıma ve de şaka olsun diye söyledim...
    yoksa ne haddima kendim dururken başkasına geveze demek...
    Bende birbirimize saygımızdan dolayı zaman zaman şakalaşmak babında görüş belirteyim istedim

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bende birbirimize saygımızdan dolayı zaman zaman şakalaşmak babında görüş belirteyim istedim
    aman ha dostlar en geveze benim rahat olun du bi şarkı atam https://www.youtube.com/watch?v=N4je3FvL0tY
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    banga yı 5 ee 530 aa okutmadan şurdan şuraya gitmem rösans
    Bahsi geçen PANKA Grafikteki mi oluyor ?

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bahsi geçen PANKA Grafikteki mi oluyor ?

he valla aynen üstad şuna bi ayar çeksene çiziklerle şaka yapıyom ha eline sağlık üstad

5.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    he valla aynen üstad şuna bi ayar çeksene çiziklerle şaka yapıyom ha eline sağlık üstad
    Bende sizler gibi ÖĞRENME ARZUSU İÇİNDE OLAN ama sosyal medya ve forumları çok kullanan daha ziyade bir kardeşimizin FORUMunda her bir şeyi açıkca ve sıkca paylaşan biriyim O kadar

6. mojetbit abi... senin panga çok ağır.... aynı teyyare gibi.... ha sonunda teyyare gibi açılıp uçarsa ne ala... ama sanki biraz süründürecek gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bende sizler gibi ÖĞRENME ARZUSU İÇİNDE OLAN ama sosyal medya ve forumları çok kullanan daha ziyade bir kardeşimizin FORUMunda her bir şeyi açıkca ve sıkca paylaşan biriyim O kadar
    eline koluna sağlık üstad

8.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    mojetbit abi... senin panga çok ağır.... aynı teyyare gibi.... ha sonunda teyyare gibi açılıp uçarsa ne ala... ama sanki biraz süründürecek gibi...
    valla tam kıl çıktı doğru dion 391 maliyet satmam yanlız haftaya güzel olacak bence o yüzden geyik yapıyom biraz thy de gıpraşıyom ama

Sayfa 557/2404 İlkİlk ... 5745750754755555655755855956760765710571557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •