Sayfa 263/443 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 3540 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Devekuşu Yazıyı Oku
    Ne oldu büyük borsacı? Erken öttün sen. Yok uçacak, yok kaçacak, sonuç hüsran.

Yorum yapacaksan adam gibi yapacaksın ve kimseyi yöndendirmeyeceksin. Daha öğrenemedinmi bu işleri?
    Allahın Devesi sana son kez cevap veriyorum ben 0.89 dan aldım buraya yazdım hisse 1.12 ne gelmiş 3 günde yüzde 25 yapmış bir düzeltme yapması gerekiyordu bunuda yazdım 1.10 nun üstünde kalamaz ise düzeltir diye şimdi daha sağlıklı çıkacak yukarı hedefim 1.40 hala değişmedi oralara gelince kafanı sakın kuma gömme allahın devesi bu yazıyı yapıştıracağım

1,46 tl üzerine attığında yükseliş trendine girdi diyebiliriz

4.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    1,46 tl üzerine attığında yükseliş trendine girdi diyebiliriz
    Spk skandali genisleyip haketmeden becerdigi bedelli artirimlardan ceza yemezse.... yatirim tavsiyesi degildir.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Spk skandali genisleyip haketmeden becerdigi bedelli artirimlardan ceza yemezse.... yatirim tavsiyesi degildir.

Olan olmuş spk kabul etmiş. Şimdiye kadar bistte yapılan bedelli sermaye artırımlarında kim neyi haketmiş? Kime ceza verecekler?...

Beğenin beğenmeyin şirket bu bedelli ile tüm borçlarını ödedi ve değerli bir çok gayrımenkul elde etti. Tek problem halka açıklık oranı...

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku

Cezayı verecek olan adalet kurumu önce gırtlağına kadar usulsüzlüklere,şaibelere batmış spk'yı yargılayıp cezalandırsın çünkü on binlerce yatırımcıyı mağdur ettiler..Adese yada holding başvurusunu yapmış adam gibi kabul etmişler sermaye artırımı başarı ile gerçekleşmiş d*****n altında buzağı aramayın..ytd..

8. Haydi evladım, sen al el arabanı git Çengelköy hıyarı sat.
    Borsa işini bırak sen. Seni ham yaparlar böyle.
    Borsanın rekorlar kırdığı bu zamanda uçacak kaçacak dediğin hisse
    yerinde sayıyor.

Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Allahın Devesi sana son kez cevap veriyorum ben 0.89 dan aldım buraya yazdım hisse 1.12 ne gelmiş 3 günde yüzde 25 yapmış bir düzeltme yapması gerekiyordu bunuda yazdım 1.10 nun üstünde kalamaz ise düzeltir diye şimdi daha sağlıklı çıkacak yukarı hedefim 1.40 hala değişmedi oralara gelince kafanı sakın kuma gömme allahın devesi bu yazıyı yapıştıracağım

Sayfa 263/443 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •