-

Originally Posted by
Devekuşu
Ne oldu büyük borsacı? Erken öttün sen. Yok uçacak, yok kaçacak, sonuç hüsran.
Yorum yapacaksan adam gibi yapacaksın ve kimseyi yöndendirmeyeceksin. Daha öğrenemedinmi bu işleri?
Allahın Devesi sana son kez cevap veriyorum ben 0.89 dan aldım buraya yazdım hisse 1.12 ne gelmiş 3 günde yüzde 25 yapmış bir düzeltme yapması gerekiyordu bunuda yazdım 1.10 nun üstünde kalamaz ise düzeltir diye şimdi daha sağlıklı çıkacak yukarı hedefim 1.40 hala değişmedi oralara gelince kafanı sakın kuma gömme allahın devesi bu yazıyı yapıştıracağım
-
-
1,46 tl üzerine attığında yükseliş trendine girdi diyebiliriz
-

Originally Posted by
serdarkazanci
1,46 tl üzerine attığında yükseliş trendine girdi diyebiliriz
Spk skandali genisleyip haketmeden becerdigi bedelli artirimlardan ceza yemezse.... yatirim tavsiyesi degildir.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Oralet-osman
Spk skandali genisleyip haketmeden becerdigi bedelli artirimlardan ceza yemezse.... yatirim tavsiyesi degildir.
Olan olmuş spk kabul etmiş. Şimdiye kadar bistte yapılan bedelli sermaye artırımlarında kim neyi haketmiş? Kime ceza verecekler?...
-
Beğenin beğenmeyin şirket bu bedelli ile tüm borçlarını ödedi ve değerli bir çok gayrımenkul elde etti. Tek problem halka açıklık oranı...
-

Originally Posted by
Oralet-osman
Cezayı verecek olan adalet kurumu önce gırtlağına kadar usulsüzlüklere,şaibelere batmış spk'yı yargılayıp cezalandırsın çünkü on binlerce yatırımcıyı mağdur ettiler..Adese yada holding başvurusunu yapmış adam gibi kabul etmişler sermaye artırımı başarı ile gerçekleşmiş d*****n altında buzağı aramayın..ytd..
-
Haydi evladım, sen al el arabanı git Çengelköy hıyarı sat.
Borsa işini bırak sen. Seni ham yaparlar böyle.
Borsanın rekorlar kırdığı bu zamanda uçacak kaçacak dediğin hisse
yerinde sayıyor.

Originally Posted by
HOOK
Allahın Devesi sana son kez cevap veriyorum ben 0.89 dan aldım buraya yazdım hisse 1.12 ne gelmiş 3 günde yüzde 25 yapmış bir düzeltme yapması gerekiyordu bunuda yazdım 1.10 nun üstünde kalamaz ise düzeltir diye şimdi daha sağlıklı çıkacak yukarı hedefim 1.40 hala değişmedi oralara gelince kafanı sakın kuma gömme allahın devesi bu yazıyı yapıştıracağım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri