Doğrudan parasını sokunca olmuyor benim gözlemlediğim... Önermek başka taşın altına elini koymak başka... Bu oyunun yüzde doksanı psikoloji gerisi ufak nuanslar. Beş kat on kat kağıdı bulmak başka, önermek başka, eğer sahibi olmuşsa on kat beklemek bambaşka... Millete banka onerdigim için teşekkürler ediyorlar ma bende bir tane bile olmamış. Nasıl olsa iki üç sene bekleyeceksin al demişim ben iki ay sonra alırım nasıl olsa demişim.
Oyun planı yoksa iş tırıviri.. şimdi ahkam kesiyor gibi görünüyorum ama plandan sapıp bir anda sıfırlamak ta var... ki yapmisligim var[emoji16][emoji16]
Burada arkadaş anlatmıştı TV ye çıkıp cv si full dolu olup borçla bu işe girip batirani... Çok bilen adam borç almaz beş TL ile başlar yine servetini yapar.
Eylül de başlar diye bekliyordum bu hareketi erken başladı diye kafamı bir yerlere vurmaya gerek yok. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri