Sayfa 959/1000 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Baki Atılal'dan anladığım kamu bankaları sürtünmesiz bölgeye geçmiş 2 dakikada tavan oluyor dedi. Büyükler malı satmış, arayan yeni müşteriler kamu bankası almak istiyorlarmış.
    Bu uzmanların lütfen şimdiki demeçleriyle 2 ay önceki demeçlerini karşılaştırınız...tutarlı olanları sağ tarafa olmayanları sol tarafa yazınız.

Tutarlı olanlardan "portföyünüze çokca banka ekleyin" diyenleri sağ tarafa "bankada neymiş hepsi zarar bunların" diyenleri sol tarafa ekleyiniz ve oluşturduğunuz tabloya bakınız ....
    4 sütundan sağ tarafdaki sutun boş kaldı demi
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    bu uzmanların lütfen şimdiki demeçleriyle 2 ay önceki demçlerini karşılaştırınız...tutarlı olanları sağ tarafa olmayanları sol tarafa yazınız.
    satıcı tarafsa reklam yapar, alıcı tarafsa korku satar..
    neticede, fiyat bütün algıları değiştirir..

çıkış likiditesi yaratılılıyor mu ? tek soru bu..
    Memento mori

3. Ben kınamıyorum söyledikleri mantıklı ama tersini de söyleyenler mantıklı. Tüm fotoğrafı çok az kişi biliyor bence.

Baki Atılal borsa bir yere gitmez %3 görünce satın %3 düşer ise alın dedi, sattıktan sonra yükselir ise duruma bakıp biraz yüksekten girersiniz de demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Teknikti temeldi derken ralli ayağına kolay para yapıyoruz, bakalım nasıl terse dönecek bu iş..

Ben kınamıyorum söyledikleri mantıklı ama tersini de söyleyenler mantıklı. Tüm fotoğrafı çok az kişi biliyor bence.

Baki Atılal borsa bir yere gitmez %3 görünce satın %3 düşer ise alın dedi, sattıktan sonra yükselir ise duruma bakıp biraz yüksekten girersiniz de demişti.
    bende kınamadımki. ne dediğini bilmiyorum bile...
    dediğim basit 2 ay önce uzmanalrın dediklerini alın not edin ve bugünle karşılaştırın...

atıyorum ukrayna savaşı başladığı anda söylediklerine bakın şimdi bakın...

önemli kırılma noktalarına bakın...
    çoğu "ben demiştim" ile başlıyor cümlelerine...
    seydim-saydım
    se-sa lı cümleleri ni çıkarın onun bizim çocuklarda der.

şu cümlelerini yoksayın...Türkler uzay gemisi yaparSA uzayada gidebilirler..param olurSA tatile gidebilirim...sınava çalışırSAm geçebilirim...
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Doğrudan parasını sokunca olmuyor benim gözlemlediğim... Önermek başka taşın altına elini koymak başka... Bu oyunun yüzde doksanı psikoloji gerisi ufak nuanslar. Beş kat on kat kağıdı bulmak başka, önermek başka, eğer sahibi olmuşsa on kat beklemek bambaşka... Millete banka onerdigim için teşekkürler ediyorlar ma bende bir tane bile olmamış. Nasıl olsa iki üç sene bekleyeceksin al demişim ben iki ay sonra alırım nasıl olsa demişim.
    Oyun planı yoksa iş tırıviri.. şimdi ahkam kesiyor gibi görünüyorum ama plandan sapıp bir anda sıfırlamak ta var... ki yapmisligim var[emoji16][emoji16]
    Burada arkadaş anlatmıştı TV ye çıkıp cv si full dolu olup borçla bu işe girip batirani... Çok bilen adam borç almaz beş TL ile başlar yine servetini yapar.
    Eylül de başlar diye bekliyordum bu hareketi erken başladı diye kafamı bir yerlere vurmaya gerek yok.
    Ben kınamıyorum söyledikleri mantıklı ama tersini de söyleyenler mantıklı. Tüm fotoğrafı çok az kişi biliyor bence.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Böyle bir dönem hatırlamıyorum. Sıfıra yakın stresle kağıt taşıyorum. Yasadigim az stres bunu değil onu mu alsaydım stresi..

Böyle borsa mi olur lan?!

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir sitede 200 bin dolara villa alıyordum, orası mafya sitesi dediler şimdi 5 milyon dolar olmuştur.

Bir apartman alıyordum 10 katlı, dur fiyatlar daha düşsün dedi biri, alıp kiraya verecektim daireleri.

İlla sağdan soldan etkilenmeler olabiliyor, bir şey olamamışsan izin verilmemiştir. Olan ile idare etmek lazım.
    sn Ariston,kaçan balık büyük olur derler.
    RİSK 4 harfli kelimedir ama yaşamda çok şeylere sebep olabilir.(+ veya -)

YTD

Sayfa 959/1000 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •