Sayfa 966/1000 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Viop XLIII

1. 20 yildir reis gorevde . Putin neden baskasiyla muhattap olsun . Abd deki dis iliskiler burokratlari niye baskalari ile muhatap olsun .

Baskasi gelecekde onunla anlasacaklarda peh peh peh .

Reisimiz var iste huyu suyu herseyini biliyorlar . Niye riske girsinler . Gerekirse dolar 10 olur reisle dewamkeee

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    11/12 yi anlarım da 9 nereden buldunuz? Vallahi bugün olması için çok ekstrem şey olması gerekiyor o da Türkiye den kaynaklanan bir durum olmaz. Grafiğe bakınca olmaz demiyorum ama sonra kicim acikta kalmis herhalde diyorum. Böyle hareket olsun satmaya fırsat verirse elimde ne var ne yok satarım 500/600 den komple altın alır dibe köşeye bir yere saklanırim. Hayra alamet görmem.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 - 1.236 1.382 1.618 extension of a.. a Aralık düşüşü

3. Yahu amma uzattnz . Akıllı olun mevduatcilar 2 senedir yatiyor patlatir 3 aylik %30 bono . Al sana dolar 10 lira nedir yani .

Lunaparka donmus burasi reis gerekeni yapar .

4. Fibo değil mi bunlar? Teknik analiz yoktur lafı aforizma miydi?
     Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    1 - 1.236 1.382 1.618 extension of a.. a Aralık düşüşü

5. Nas ne olacak peki yine mi dönme dolap? Kardeşim Esad loading mi?
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yahu amma uzattnz . Akıllı olun mevduatcilar 2 senedir yatiyor patlatir 3 aylik %30 bono . Al sana dolar 10 lira nedir yani .

Lunaparka donmus burasi reis gerekeni yapar .

6. Teknik taktik yok bambambam .herkese hayirli isler . Bono isi hem dolari dusurur hem kkm deki lerin hazine farkini yok eder hemde herkese dolar sattirr . Winwinwin .

Piyasa bu para arzıyla afaki noktalara gelebilir. Ben gün içi ayı oynuyorum ama kar al çık yapa yapa gidiyorum. Merak ettiğim bankalardaki yabancı takası, adam malı çakabilir. Gösterge-ortalama vs. şimdilik pek işe yaramıyor. Aldı deli daana gidiyor.

8. İç Anadolu bölgesi yine bir operasyon peşinde demek ki? Hazır olduklarına göre yine biz sekulerler akşam vakti haberde kırmızı altyazı eşliğinde öğreneceğiz...

Sayfa 966/1000 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •