Polho için "Pendik Dap Yapı" olayı sadece bir baslangiç bir bitiş değil polho nun Sasa olma yolunda ki ilk adım gibi düşünün. Bakmayın benim yada bazı arkadaşların burada sadece Pendik arazisinden bahsettiklerine bazı seyleri sadece işaret fişeği olarak görmek lazım. Daha peş peşe peş peşe ne haberler gelecek aklınız almayacak belkide
2023 hazirana kadar eğer seçimlerde yada ülkede bir sorun olmazsa polho da yazacak rakamlara hiç biriniz inanmayacaksınız. Tabi tekrar ediyorum 2023 te ülke bazında büyük bir sıkıntı olmaz ise, beni bilen bilir burada boş muhabbet yapmam. Millet başka başlıklarda polho yu konuşacak diğer boya hissesi sahipleri yada holding hissesi sahipleri polho yu konuşacak.
100 kere yazdım 1000 kere daha yazacağım bu yola inandirilmislarla çıkılmaz inanmislarla çıkılır diye işte bu inanmislar bir avuç kişi olarak kalacak.
Benim burada en küçük olumsuzluk kırıntısı ile yazan hiç bir inandirilmişa ihtiyacım yok neden biliyor musunuz? Çünkü inandirilmis adam arastirmaz inandığı kişiye güvenir arkasına yaslanir inanmış adam her gün araştırır.
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Yer İmleri