Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Ölçü ve tartıda hile (deceive) yapmayınız deniyor. Daha ölçmeyi bilmeyenden hile yapmamasını beklemek zor.

Ama İngilizce Trick veya İlluzyonistlerin hileleri farklı bir seviye. Onu becerebiliyorsan yap.

Öne iyilerini arkaya kötülerini koymak temel bir market trick hilesi, STT (Son Tüketim Tarihi) yakın olanların üste, diğerlerinin alta konması normal bir durum, çok taze istiyorsan seçme imkanı verilmiş zaten.

Komşu kefir ısmarladı ben karıştırıyordum, abi hepsi aynı dedi görevli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    sn.Bozkurt ve diğer forumun VİOP konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim.
    Farz edelim ki 270 den ilk short pozisyonumu aldım,her gün 1 lot artırarak 370 puana ve 100 lota ulaşırsam,maliyetim ne olur.?
    YARDIMCI OLAN FORUM ÜYELERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

YTD
    VIOP lineer artmıyor. Lineer artsa 270+370 /2 = 320 olması gerekir.

Bence daha başka bir strateji bulmak gerekir haftada bir 5 tane almak ve grafiklerde bir takım kurallar koymak daha iyi fikir olabilir.

Yani daha yüksek fiyatlardan daha fazla short açabilecek ama toplam 100 adeti geçmeyecek ve 100 günlük bir aralığı kapsayacak bir strateji olmalı.

3. Bence o şekilde batarsın, kar bulduğunda kapatıp daha yukardan açarak lot artırmayı dene
    Aslında neyi denersen dene asla başaramayacaksın.
    Hamdım Piştim Yandım

4. Herif yükseltirken önce spotu sonra vadeliyi alıyor, satarken de önce spotu sonra vadeliyi satıyor diyecektim ama duvardan ses geldi.

Bu işlerin insan üstü varlıkların kontrolünde olduğuna adım gibi eminim ama kanıtlayamam.

Sürekli sistemin değişmesi de bu işin insan üstü olmasına bir işaret.

5. "Bugün şu ağaca yaklaşmayın"'ı araştırdım yeni bir yorum var mı diye.

Tutkularınızın ve duygularınızın esiri olmayın diye yorum yapılmış, daha geniş bir yorum olduğu için beğendim.

Geçen Fatih Erbakan Tv'deydi, kasa, masa dedi üçüncüyü söylerken söz karıştı sonradan bulamamıştım, bugün ararken denk geldi.

Kasa, masa ve nisa tuzaktır demişler. 6'lı masayı masa, iktidar destekçi zenginleri kasa olarak tarif etmişti sanırım.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    VIOP lineer artmıyor. Lineer artsa 270+370 /2 = 320 olması gerekir.

Bence daha başka bir strateji bulmak gerekir haftada bir 5 tane almak ve grafiklerde bir takım kurallar koymak daha iyi fikir olabilir.

Yani daha yüksek fiyatlardan daha fazla short açabilecek ama toplam 100 adeti geçmeyecek ve 100 günlük bir aralığı kapsayacak bir strateji olmalı.
    sn.Ariston çok teşekkür ederim,nasip olursa deneyeceğim,sonucu paylaşırım.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence o şekilde batarsın, kar bulduğunda kapatıp daha yukardan açarak lot artırmayı dene
    Aslında neyi denersen dene asla başaramayacaksın.
    sn.Bozkurt çok teşekkür ederim,kendi uygulamanızı bana önerdiniz,ayrı bir hesapta belki deneyebilirim,sonucu burada paylaşırım.
    Ben 2zler burcuyum başaramayacağım işe başlamam.

YTD

8. Ariston abi şimdiden yarın ki alsat emirlerini girsek makina için avantaj mı olur dezavantaj mı,
    herifler yarın ki ganyan koşusuna robotlarını akşamdan mı ayarlıyorlar yoksa şurası geçilirse şöyle yap burası kırılırsa böyle yap diye mi programlıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •