Sayfa 381/751 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

1. Borsa düşmez, ezan susmaz, bayrak inmez… Bundan sonra bu böyle biline..

2. Şöyle bir günü , güniçi ortalamanın aşağısında kapattırmakta , ne bilim tam …. ….

3.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Şöyle bir günü , güniçi ortalamanın aşağısında kapattırmakta , ne bilim tam …. ….
    endekse odaklanmak lazım. Bankalar ve diğer 3-5 buyuk hisseyi spec hisse gibi alıyor, ama endekste satışlar başlarsa spec gibi çıkan spec gibi de düşmemiz.. Oyun buyuk ey cemaat)))

Tavan tavan giden kamu bankalarına hala bir ceza yok, trcas ın günahı neydi..

4. turcas için söyle iyi böyle iyi deyip şişiren soysuzlar hepsinin yüzüne tükürüyorum yine biztin en boktan hissesi oldu.belirsizlik belirsizlik... diz boyu ibine hissede.

5. Şu an boğa sezonundayız, panik alım yapmayın!

https://www.medyafaresi.com/haber/uy...pmayin/1001379

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    endekse odaklanmak lazım. Bankalar ve diğer 3-5 buyuk hisseyi spec hisse gibi alıyor, ama endekste satışlar başlarsa spec gibi çıkan spec gibi de düşmemiz.. Oyun buyuk ey cemaat)))

Tavan tavan giden kamu bankalarına hala bir ceza yok, trcas ın günahı neydi..
    Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz…

O bankalar aşağı gelirken de t+2 brüt ve kredili işlem yasağı olacak mı bakalım.. Benim bildiğim cemaat bo oyunu bozar

7.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    turcas için söyle iyi böyle iyi deyip şişiren soysuzlar hepsinin yüzüne tükürüyorum yine biztin en boktan hissesi oldu.belirsizlik belirsizlik... diz boyu ibine hissede.
    Dedenin müridleri ve 400k takipçili bot hesap ( Abd de çok önemli toplantıları varmış 🤪) kapışıyor

8. Dxy deki geri çekilme, tüm spekülatif varlıkları ( borsa- coin- xag/xau) rahatlatmış gözüküyor.

Sayfa 381/751 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •