Sayfa 565/691 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar ben 58-59-60-61 ortalama ile yarısını boşalttım. Ne zaman bir daha alım yapabiliriz üstad.YTD
    Bunu da silmezler umarım.. Yasak değil değil mi böyle sıradan yazmalar

2. Kürkçü dükkanına döndük aynı maliyetlen

3. Eskiden bişey güzel olsada Çin malı ise uzak durulurdu..Buda öyle..

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Eskiden bişey güzel olsada Çin malı ise uzak durulurdu..Buda öyle..

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir gün fena çarpılacağız ama ne zaman bilemiyorum. Çekirge gibi oldum. Sattığımı 1 kademe alttan aldım bugün.. Ya satınca bir daha alma fırsatı vermeyecekler üzüleceğim ama sadece kendi adıma, yada böyle böyle maliyeti kademe kademe aşağıya çekeceğim. Son 1 aydır bu tuttu. Adrenalin vs herşey var ama para nerde para yoookkk. Hala giren bedelliyi çıkaramadık sapıyla dönüp duruyoruz kıvranarak

5. 95k satış , 55k geri alış kazanç 400 tl, 40k da sattıklarım yarına kar mı zarar mı yazacak görcez bakalım. . Kafesteki 1 kuş daldaki 10 kuşa yeğdir derdi büyüklerim hep

6. Sevgili ŞEKERLİ, KLGYO dan sadece çerez parası kazandık diğer ana kağıtlardan kazandıklarımızla kıyaslayınca, ben de 1.64 ten vedalaştım, endekste geri çekilme mutlaka olacak, endekste tüm pozisyonlarımı bugün itibariyle kapatmış olacağım. KLGYO da 1.40-1.45 aralığında yeniden alıcı olurum. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar ben 58-59-60-61 ortalama ile yarısını boşalttım. Ne zaman bir daha alım yapabiliriz üstad.YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7. Maalesef sadece yüzde 13 kar yazabildim, son 3 hafta için endeksle kıyaslayınca buna sadece amorti denir.. neyse yine de Allah bereket versin diyelim.. sabırla hırsa kapılmadan akılla hareket etmeye devam.. YTD

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Risk almadım aktiften 1.46 dan aldım.
    Bakalım ne yapacaklar ağalar..(24.08.2022..YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sevgili ŞEKERLİ, KLGYO dan sadece çerez parası kazandık diğer ana kağıtlardan kazandıklarımızla kıyaslayınca, ben de 1.64 ten vedalaştım, endekste geri çekilme mutlaka olacak, endekste tüm pozisyonlarımı bugün itibariyle kapatmış olacağım. KLGYO da 1.40-1.45 aralığında yeniden alıcı olurum. YTD
    keşke dün yazsaydınız bunları, dün kapanışa yakın 55k alım yaptım zarardayız, hiç bilinmez belki kara geçeriz başkaca önemli bir hissem yok, 1.40 lara kadar beklerim bende bundan sonra, Bol kazançlar

Sayfa 565/691 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •