Begenmiyorsan sat mi16 buna rağmen burada olman ve yazman yüzünden millet hisseye atlıyor.akıllandı millet birileri hisseyi hem kötüleyip hem taşıyınca var bi hinlik diye alım yapıyor![]()
Begenmiyorsan sat mi16 buna rağmen burada olman ve yazman yüzünden millet hisseye atlıyor.akıllandı millet birileri hisseyi hem kötüleyip hem taşıyınca var bi hinlik diye alım yapıyor![]()
Yazın bakalım sepetciler
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Ya size neredeyse gününü yazıyorum yine yaranamiyorum size daha ne denir bilmiyorum.
Size bugün buraya bir mesaj daha atacağım o çok bilmislerin hepsine ama hepsine borsayı öğretip öyle bırakacağım buraya yazı yazmayi
Ama önce üstteki dün ki yazıların tümünü okuyun ki neler oluyor iyice idrak edin.
Stratejiden slmlar
Ne kadar çok biliyon bir aydir düşen hisse tepki vermis elimdeki hisseler dunya kazandirmis ahkam kesiyon bizdede pol var yokmu saniyon eskisinden daha çok polle devam ediyoz siz kendinizi kurtarmaya bakin şunu net yaziyorum polde sizin kazanmaniz için en az %500 gitmesi lazım bilmem anlatanbildikmi temel reis bol şans herkese.
Yer İmleri