Yuzde 90 yalan yazdıklarının kartal palavra attığını sağır sultan biliyornazar etme ne olur çalış seninde olur.polho
![]()
Yuzde 90 yalan yazdıklarının kartal palavra attığını sağır sultan biliyornazar etme ne olur çalış seninde olur.polho
![]()
Mi16 ne oldu bist devre kes polho ?![]()
Sizin tahyaciyla iliskili olduğunuzu düşünmeye başladım. Düştü çıktı algısını iyi yapıyorsunuz. Diğerleri kap atmadan yuzdd 300 gitmiş de bilmem neymiş. Madem öyle ne diye polho tutuyorsunuz? Dap yapi proje haberi gelsin proje büyüklüğü belli olsun görelim o zaman. Kağıtla ilgili herkes bunun yakin zamanlı bir beklenti olduğunu da biliyordur
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Kartal açık açık yazayım mi?
Sana inanmıyorum at elinin fotoğrafını ama içinde polho yu da göreceğim ki senin elin olduğuna inanalım buraya at ki ne kadar kar yaptığını herkes görsün diğer hisselerden
***YAĞIZ AT ŞAHLANDIMI DURAK DİNLEMEZ***
Sağır sultan biliyo projeyi hala haber gelsinde. gelsin tabide hemen yarin kazanmaya başlayalım tahtaciyyla iliski ne alaka milyon tl koyupta kazandirmayan hissede tahtaciyla ne iliski olabilir zarar eden benim enflasyona .kur korumali mevduata gore heray 50 bin tl zarar polun geri gelmesi ayri bir zarar bunun izahi varmi .
Yer İmleri