Sayfa 88/582 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Hedef lot kişiye göre değişir bence. Hedef lot nedir ???

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Hedef lot NİRVANAdır bence 😂
    Ve herkesin NİRVANASI kendinedir ve değişkenlik gösterir.

Günaydın bu arada.
    ABD durulmuş, zaten 32 bin ile 30 bin arası gidip geliyor, biz bi düzeltme yiyecektik böyle acımasızca ayıp olsa da yapacak bir şey yok.

Beni 40 bin lot bile kurtarıyor aslında fakat bu dönemin ve bu dönemin fiyatları sayesinde de 2,5 yılda hedefe çok yaklaşıyorum. 2,5 yıl daha devam edersem bileşik getirinin katlamalarını görmek çok heyecan verici olacak!

Dünya’nın bin türlü hal var evet ama Her şey inanılmaz inanılmaz kötü gitse bile 5 yıl sonra bilmem kaç binlerce Ereğli lotum var diye oturup ağlamam…

2. Bu sene vereceği tahmin edilen 6 tl yi baz alırsak
    Fiyatı da 30 tl yi baz alırsak

Her 1 tl lik düşüş kabaca düz yüzde 2 temettü verimliliği artırmış olacak

30 tl de yüzde 20 verimlilik olurken
    29 tl de yüzde 22 verimlilik gibi

Genel finans piyasaların da kabul görülen iyi denilen verimlilik oranı yüzde 10 dur

Yüzde 20 verimlilik demek karı ayni kalması durumunda 5 sene de amorti etmesidir .

Çoğu kişi şunu diyebilir yüzde 90 enflasyon var yemişim yüzde 20 yi enflasyon yıllarda bu seviyede duracağı ne malum derim bende

Hisse 1 ile 3 dolar arasında yıllarca dalgalandı .

Hisseyi yeni girecek yada temettü de blok alım yapayım başlayacağım die düşünen varsa

Kabaca 1.6 dolardayız şuan
    Yukarı marjda 1.40 dolar varken
    Aşşağı Marjda :40 cent var

Tencerinin dibini sıyırım illa 1 centte blok alım yaparım diyen varsa bekleye koysun ben ihtimal vermiyorum

Ha adamın vardır malı ek çekecektir 1 centte alırım der onu anlarım çünkü yukarı kopsada elinde Mal var derim

3. 200 milyon lot dağıldı Mal dağınık gitmez diyenler de var .
    Öle bir dünya yok kardeşim
    Geçen de dedim Ereğli düşerken her 1 tl de 7 milyon lot basman gerekiyor
    Çıkarken 3 milyon lot ile 1 tl gidiyor kabaca

Ereğli’de malı satarsan hortumluyan yutanlar var 😊

Yani 200 milyon lotu almak istese bunu bu fiyatlardan alamayacağını satanlar da anladı ☺

Satan tekrar almayacaksa sorun yok satsın çıksın 😊

Var benim de hayalim Ereğli’de hergün şu resme bakıyorum . Portföye bakıyorum sonra .... ereğlinin kısmına sahibim diyorum

4. Ereğli 30,50 rakamı önemli görünüyor, ancak dolar grafiğinde dünkü düşüş onay almış daha fazla gerilemez diyor. Hikayenin bankalar tarafı önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Büyük resme bakıyorum! Emekli olunca maaş yarıdan fazla azalıyor. Benim pasif gelirden başka şansım yok, bunu da en iyi Ereğli ile yapabilirim dedim yola çıktım! Yani ben Ereğli’ye mahkumum!

Şu anki para benim alın terim enflasyonda eziliyor, hisse yükselince harcamasam da, harcamayacak olsam da içim neşe ile doluyor ve seviniyorum 😃 ama bir bakıma lot sayısı benim için önemli olan!

Bu gibi anlarda sat al yapamamak sadece üzüyor beni, o da lot artıramadığım için. Ama onun için de bir şey düşüneceğim!
    Allah yolunu açık etsin fedoramca,
    ilerde forum ahalisine anlatacak çok anı biriktiriyorursun maşallah
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Allah yolunu açık etsin fedoramca,
    ilerde forum ahalisine anlatacak çok anı biriktiriyorursun maşallah
    teşekkürler, sağolasın! Hepimizin yolu açık olsun... Yatırımları değerini bulsun korusun...
    ALLAH sağlık sıhhat versin, yoksa hiç birinin anlamı yok, inşallah 5 yıl sonrada keyiflice buralarda oluruz.

7. 10 hisse 10 çocuk gibi.. Hangi birinin peşinde koşturacaksın

Tabii kim istemez, 10'u da büyüsün, senin etrafında pervane olsun Ama gel sen bir de onları büyütmesini düşün...

Bizim bir akrabanın 7 bilyordum simdi sordum 10 çocuğu varmış, hiç bir çocuğu gelmedi cenazesine...

Sayfa 88/582 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •