Sayfa 733/2350 İlkİlk ... 23363368372373173273373473574378383312331733 ... SonSon
Arama sonucu : 18794 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa dostum;
    Herhalde çatışmalara bulaşmaz.
    Bulasır da bir miktar azerbaycan toprağında girerse acaba kendi içinde catlamalar oluşabilir mi?
    Var mı Tebriz'de tanıdık birileri...
    Bence bulaşabilir. Çünkü bu defa Ruslar karışamayabilir. Ruslar çok dağıldılar. Şayet Iran, koridorun açılmasına müdahale etmezse, asıl işte o zaman kendi icinde catlamalar oluşacaktir. Iran'in Pentagon ve
    Fransa ile de bağlantilari var. Turkiye'nin başına ciddi bela açar bu Acem. Yunan'a falan benzemez.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Ordusu hazır mı?
    Abhazlar sanki rusya taraftarı gibi geliyor bana.
    Yanlış mıyım?
    Sadece Abhazlar değil Osetler ve bazı daha kucuk gruplar da Rus yanlisi. Gurcistan'da Lazlar da var. Fakat Ruslar olmasa, Gurculer bunlarin tamamini bir ayda ezer gecerler.
    @erefefik

3. Karabekir Akkoyunlu
    @ulu_manitu
    Bu sabah, çok uzun zaman sonra ilk defa İstanbul'da taksiye bindim. Araba dökülüyor, ön kapının kulbu yok, koltuklar bakımsız lekeli, şoför öksüre öksüre sigara içiyor. Acelem vardı, başka taksi yoktu, hadi bismillah dedim bindim. Camları açtım, gidiyoruz.
    Birden, trafiğin yavaşladığı bir esnada, martının biri (scooter değil, hayvan) uçarak ön camdan içeri girdi, şoförün yanına oturdu. Şoför durumu ilk anda idrak edemedi, boş boş martıya bakıyor martı da ona. Dedim, şoför bey arabada martı var.

Adam o anda silkindi ve paniğe kapıldı, bunu gören martı da kaçmak için debelenmeye başladı. Bu arada, arabanın arka kapısı içeriden açılmıyor. Dışarı çıkamıyorum. Şoför uzanıp ön kapıyı açamıyor, martı girdiği camdan kaçamıyor, öylece kaldık dünyanın en kötü taksisinin içinde.
    Neden sonra camdan elimi çıkarıp kapıyı dışarıdan açmayı akıl ettim. Şoför de kulbu olmayan ön kapıyı bir şekilde açtı ve martı uçtu gitti. Yola devam ediyoruz. Ama martı o panikle koltuğa, yerlere bir güzel pislemiş, arabayı artık kelimenin tam anlamıyla b.k götürüyor.

Şoför martının hediyesini görünce önce sinirlendi, sonra hayvana saydırırken böğürmeye başladı. Abi midem kalktı dedi, durdurdu arabayı açtı kapıyı, sokağa konferans çekmeye başladı. Dedim bana bu kadar macera yeter, ücreti bıraktım kolay gelsin dedim ve koşar adım uzaklaştım.

Karabekir Akkoyunlu
    @ulu_manitu
    ·
    17s
    Buyrun bu da hafızamdan uzun süre silinmeyecek bu müstesna anının vesikası.
    @erefefik

4. Türkiye'de bulunan 40 bin Suriyeli mülteciden oluşan "ışık konvoyu" Almanya'ya doğru yürüyüşüne başladı**.
    https://m.jpost.com/middle-east/article-716798
    @erefefik

5. “Frekansınızı yükseltmenin en hızlı yollarından birisi, başkalarını yemeyi bırakın! ‘Hayvanlar’ insanlar gibi canlı varlıklardır. Özellikle,’yüzü’ ve kalbi’ olan her şeyi yemeyi bırakmalısınız.Tekrar ediyoruz, özellikle ‘yüzü ve kalbi’ olanları yemeyi bırakmalısınız.”
    H. Akdoğan
    @erefefik

6. https://www.gercekgundem.com/gundem/...-ve-edepsizlik

Şen'in geçtiğimiz yıl Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik kullandığı "Suriye’den gelenlere sordum. Diyorlar ki: İlk olarak bizden önce gelenler geldikleri yere gitseler, biz de yol yordam öğrensek, sonra biz gitsek" ifadesine değinen Ortaylı, şunları söyledi:
    "(...) Cevdet Bey'in yazısını falan tutmuyorum, 'Yunan' lafını hiç etmiyorsunuz diyor. Başka laflardan hiç bahsetmiyor. Nasıl bir partinin genel başkan yardımcısı, Mustafa Şen... Nasıl 'Bu topraklardan gidecekler varsa önce bir siz gidin de onlar da görsün' diye laf atabiliyor öbürlerine. Bu tam bir küstahlık ve edepsizliktir. Bir siyasi partinin yetkili otoritesi bunu söyleyemez. Bunların üstü örtülüyor, hiç lafı edilmiyor."
    @erefefik

7. 🔴#SONDAKİKA
    Cumhurbaşkanlığı 2023-2025 Yatırım Programı Genelgesini yayınladı:

Kamuda yeni araç alımına zorunlu haller dışında izin verilmeyecek

Yatırımlarda 2023 yılı ortalama kur değeri 1 ABD doları 21,5 TL olacak

Kamu yatırım harcamalarından azami düzeyde tasarruf edilecek.
    @erefefik

8. 🩸🩸"Amerikan kamuoyuna büyük bir sahtekarlık yaptım, bunu ayrıntılı olarak anlatacağım:dedi
    ABD hükümeti ve NASA'nın işbirliğiyle, sahte aya iniş yaptık. TÜM aya inişler sahteydi ve hepsini çeken bendim."
    (Stanley Kubrick, film yapımcısı.
    Aya gidilmediğini bilebilmek için allame olmaya gerek yok. Kendimi bildim bileli bunu biliyorum.
    Twiter'da "andavallı ekonomi profesörüyle" bunu tartışmıştım. "Van Allen radyasyon kuşaklari var, son kuşak 2012 yilinda keşfedildi" diye yazdığımda, adam benimle nasıl dalga geçmişti. Nasa'nin yalan söyleyebileceğini bir türlü kafası almıyordu. Neticede bu mesele yüzünden beni engelledi.
    Geçen gün bir video çekmiş, "tasarruf olursa yatırım olur, yatirim olursa buyume olur" gibi salak salak seyler deyip duru. Devletin vatandaşın vergisine de ihtiyaci yoktur, yatirim icin tasarrufa da ihtiyac yoktur.
    Parlak beyinlere ihtiyac var kardesim. Albayraklara ihtiyac var. Gerisi hikaye.
    @erefefik

Sayfa 733/2350 İlkİlk ... 23363368372373173273373473574378383312331733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •