Sayfa 311/993 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nüfusun 4te1 i konut projesine basvursa 500lira dan 10 milyar tl .kurada cikmayanlara kura dan sonra para verilecek ama ne zaman yatacagini bankaya bırakmışlar.
    Bu para biraz zor yatar.

2. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı sosyal konut projesi hakkında "Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu" dedi. Kılıçdaroğlu, "Ben de buradan taahhüt ediyorum" diye seslenerek "Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam" diyerek isyan etti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

3. TOKİ 'sosyal konutta' ödeme şartlarını değiştirdi.

Sosyal Konut projesinde kurayı kazananlar için taksit ödemeleri 13 Eylül'de 'konutun teslimini takip eden ay' olarak belirtilmişti. TOKİ nin internet sitesinde bu ifade Taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibarıyla başlatılacaktır olarak değiştirildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber

4. Yani, bu adama guvenip parayi once yatiracaksin.

Daireyi almaya sira gelince, sabir diyecekler.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    TOKİ 'sosyal konutta' ödeme şartlarını değiştirdi.

Sosyal Konut projesinde kurayı kazananlar için taksit ödemeleri 13 Eylül'de 'konutun teslimini takip eden ay' olarak belirtilmişti. TOKİ nin internet sitesinde bu ifade Taksit ödemeleri, sözleşme tarihini takip eden ay itibarıyla başlatılacaktır olarak değiştirildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
    Kızım müracat edecekti bu haberden sonra vazgeç dedim. Hem enflasyon oranında artış , biter mi bitmez mi. Oooo ölme eşşam ölme

6. Asgari ücretli tek başına altından kalkamaz. Ailesi öder peşinatı oturuncaya kadar da babası öderse mümkün yoksa. Asgari ücretli kirada oturuyorsa çayırda yayılıp derede yikanmıyorsa, Çalı dibine miciyor, ateş yakıp ısınıyor çoluk çocuk okumuyorsa öyle ödeyebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Kızım müracat edecekti bu haberden sonra vazgeç dedim. Hem enflasyon oranında artış , biter mi bitmez mi. Oooo ölme eşşam ölme
    Kirada oturuyorsa ödeyecek gücü varsa iki sene sonra kira öder gibi 20 senede ev sahibi olur.

8. Bana bu konuda yetkiyi versinler aynı şartlarda ev sahibi yapar 20 sene sonra da ev sahiplerine para iadesi yaparım oran veremiyorum ama %10-20-30 olur. Devleti şirket gibi taşeron gibi yöneteceksin. Öyle diyordular. Ben öyle ev sahibi yaparım o yerleşim yerlerinde ticari alanlar oluşacak onlarla da gelir sağlar iade yaparım.

Sayfa 311/993 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •