Originally Posted by
Deniz Ali
resmen söyledi borsadaki bazı hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.
zirvesinde %35 gerilemişti , stop yaptım % 6 zirveden aşağıda...çoğunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldım . neden alıyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevşeyebilir, gevşemesini analistler bekliyor dediler.
ŞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracı kurumdur 2 senedir çalışırım , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum
resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun
Bunu söyleyen kurum çalışanına sormak lazım, o analistler bankalar için hangi fiyatları hedef olarak göstermişti acaba, Vakıfbank için en iyimser tahmin 6.5 civarı en kötümseri 2.5 civarıydı hisse 15.66 gördü şuan 10.54 tabanda, onların verdikleri hedefe gelmesi için kaç taban daha gerekiyor 
Bu arada çalıştığım aracı kurumla 4 yıldır bir kaç kez ciddi sorunlar yaşadım, ama hala aynı kurumla devam ediyorum onlar beni ben onları artık tanıyorum, kimse kimsenin damarına basmıyor...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri