Sayfa 25/651 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 193 - 200 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Yapının tahtası feyk değilse tavana kitler

Alıntı Originally Posted by Aswar Yazıyı Oku
    nedir şimdi teminat zamazingosu saat kaçta bitiyormuş yoksa haftaya da sarkabilir mi ?
    Vadelideki ya da kredideki kumarcilarin her gun degisen teminat oranlari. Neye ne etkisi varmis bilmiyorum. Hayatimda ne kullandim ne ettim. Margin call gelmisse mallarini satmalari gerekiyor.

3. Al benden de o kadar.
    Anladığım hisse yukarıda işlem görüyorsa tamam, ama zaten taban olan hissede anca birileri birilerini illa öpecem diyorsa bir hareket belki ..
    Du bakalım nolcek ..

4. Bende hay sizin bildiğiniz borsaya diyorum o zaman.Vatandaş teminatı tamamlayamadı elindeki hisselerde bugün taban parası da yok yarın sizce ne olur?

Acccaip önemsiz bir konu.Hiç kimseyi etkilemez hakikaten bu durum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Aswar Yazıyı Oku
    Bunu ben de anlamadım

Diyelim 10 bin lotun vardı 13,5 sattın oldu 135 000 / 3,5 = 38571
    Yani eski lotunun 3,85 katı olur , eski hariç diyorsan 2,85 katı daha olur .Yakına yuvarlarsan da 3 katı demen lazım .
    Anlayamayacak bir şey yok lot sayımı iki katı yapar gerisini de çatır çatır yerim diyor. Afiyet olsun
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bende hay sizin bildiğiniz borsaya diyorum o zaman.Vatandaş teminatı tamamlayamadı elindeki hisselerde bugün taban parası da yok yarın sizce ne olur?

Acccaip önemsiz bir konu.Hiç kimseyi etkilemez hakikaten bu durum.

Nolacak yine taban ..
    Ama işte birileri de yeter bana bu öpücük derse tavan ..

7. Maalesef ilgisiz gibi görünsede herkesi etkileyen bir durum ama.

Sayfa 25/651 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •