Güzel bir Çorum tüküsü var.
Sözleri malesef mevcut duruma uyuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=vgaYIO5rzqI
Leblebi Koydum Tasa Gız Annem,
Doldurdum Basa Basa Gız Annem De.
Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem ,
Azıcık Boydan Kısa Gız Annem.
Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem
Gel Oynayı Oynayı Gız Annem.
Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem,
Ağzını Büke Gorlar Gız Annem De.
Beni Elinden Alırlar Gız Annem,
Boynunu Büke Gorlar Gız Annem
Alayı Aldık Düze Gız Annen,
Görüselim Yüz Yüze Gız Annem De.
Arada Sevda Varmış Gız Annem.
Sözü Verdik Biz Bize.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sağolasın. Bu adam tweerterda uzak ara en iyi hizmeti veren kişi.
Süper bir görsel hazirlamis. Tam istediğim gibi.
Ahlatci vadelide şuan vakıf ve halkta karda, Akbank ve Garan da zararda. Yaklaşık olarak garan ve akbnk tan ettiği zararla vakıf ve halktan ettiği kar şuan kafa kafaya getiriyor. Hisse tarafında ise Garan ve vakıfta sağlam mal toplamış, diğerlerinde bir kaç milyon lot artı yapmış. Buradan anlıyorum ki hareket arbitrajci hareketi degil. Belki onlara spotta mal tutturdular ellerinde ama bu düşüşte arbitrajcilar çıkmıştır. Vade makaslari normale döndü.
Hisse takaskarinda son 15 günlük harekette en dikkat çekici yabancinin ciddi mal topladığı, ayrıca yatırım ve emeklilik fonları da üst sıralarda mal alanlarda.
Sonuç olarak, ahlatci ne bok yerde yesin yabancı mala girmiş bankalarda. O alımlarla yukarı hareket normal ama niye bu denli sert tabanlar geliyor ve kim basıyor anlamak zor. Bankaların ucuzluğu, ettiği karları, enflasyon ve faizi düşününce bu düşüş fake gibi geldi bana. Nerde biter döner bilemem ama eger garan ve vakıf 2 taban daha yerse ahlatci büyük zarar eder. Elindeki spotları ve long pozları satışa vermesse bankalardaki düşüş p.tesi son bulur. Eğer bir an evvel zarar kar bakmadan çıkayım derse vakıf 2-3 taban daha yer. Garan biraz baskılar sadece. Her halükarda ben bu tabloya gore bsnkalarda ve endexte pozitifim. Stratejik buna göre. isc vadeliye dün ve bugün tabanlarda long açtım. P.tesi Garan dada longa basliyacagim. Vakıf için tabanlar devam ederse salı gunude onda long olmaya basliyacagim. Ttkom tcell ekgyo tüm kamulari yakın takipteyim. Dowdaki duzeltme bitince, güzel yerkere gideriz gibi geliuor bana
Dün akşam biri ykbnk ta ahlatcinin mali bitti baskı kalkar demişti bugun oyle de oldu. Diğer bankalarda da ahlatciyi kusturana kadar uğraşırlarsa bu iş daha cok uzar gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri