Originally Posted by
666
Medeni ceza kanunlarinda ZAMAN ve MEKAN en onemli 2 kriterdir pozitif kardes.
Bu site ABD sunucularinda host ediliyor. Yani MEKAN ABD. Benim yasadigim ve sitenin host edildigi yerlerde bir ulkenin icine edeni elestirmek suc teskil etmiyor. Turkiye'nin durumu icin Mozambik yoneticilerini elestirecek halim yok. Yazdiklarim yasama-yurutme-yargi'nin tek kisi oldugu diktatorluklerde suc teskil edebilir.
Kimyon ve muritleri de benim pesimdedir mesela Kuzey Kore'yi elestirdim veya Kimyon dedim diye.
Baltali Kasap ve muritleri de Suudi'dr beni ariyordur, savcilara sikayet ediyordur yaptigin gibi.
O yuzden bu adamlarin ulkesine gidip kimse yasamak istemez. Sadece yasamak zorunda olanlar yasar.
Yonetenler tek basina orada durmuyor. "Seyh ucmaz, murit ucurur". Ghana'da enflasyon %30 oldu diye millet sokaklara dokuldu. Endonezya'da %25 enflasyonda halk ayaklandi. Senin enflasyonun %260 olmus, buna sesini cikarmiyorsan ya bu sistemden nemalaniyorsundur, ya da yaradan dagitirken eksik vermistir.
Her ikisinde de elestirme hakkim vardir, cunku zararin kendinden baska herkeze.
Çok pardon sen kimsin? Sen boşun tekisin.Sen kimsin eleştiri yapıyormuşsun.Sevsinler senin demokratik millete dikte etmeyen babacan tavırlarını.Sen şakamısın ya burada. Ben ülkemle insanıyla gurur duyuyorum.Yine burada ileride altında kalacağın laflar ediyorsun her zaman olduğu gibi. De ki burada o zaman ben TÜRK değilim ya da Türk kimliğimi inkar ediyorum ben ABD liyim. Bizde ona göre yazalım.
Ne Yunana ne f tipine ne pkk ya ne ypg ye tek kelime etmeyişinden senin ne olduğun belli zaten. Bu ülkeye yatırım yapma buralarda milletin beynine etme o zaman git o çok meraklı olduğun yerlerde yaşa oralara yatırım yap. Bir insanın senin gibi her şeyi çelişki olmaz.
Hadi herşeyi geçtim pandemi zamanı 900 endeks HALKCAFE yazdıklarımı o zaman ettiğin lafları sonra bu topiclerde nasıl kıvırttığını da mı hatırlarmıyorsun.Sen ne tür bir insansın. Gelsin Sayın Kızıldağ ben o zaman borsa alternatifsiz yazarken sen neler yazmışsın anlatıversin.
Bizim oralarda adamdaki yüz yüz değil maşallah kömüş derisi derler bilirmisin? O kadar laf yiyorsun herşeye de yarabbi şükür diyebiliyorsun. Maşallah.
Ben 666 tecrübesini yaşamam lazımmış demek ; kader der geçerim. Ama diğer arkadaşlar siz bu kişiye dikkat edin çünkü bunun zehirli dilinin size vereceği zarar büyük olur.Mekanın sahibide o dediklerin değil ALLAH.
Bir gün ona da anlatırsın bu masalları.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=775
6198 no:lu gönderi doya doya okumanı tavsiye ederim.
Sen kimden ne şartta nasıl nemalanıyorsun ? herkesi kendin gibi sanıyorsun herhalde.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 17-09-2022 saat: 13:36.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri