Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
birisi suçmu dedi bu konuda konuşmayacaktım ama madem suçtan bahsettiniz
aylardır burda bu ülkenin seçilmiş başkanına şeyh herif ve müritleri diyerek toplumun bir kesimini aşağılayarak ötekileştirerek insanları kamplaştırarak suç işlemedin mi dön de aynaya bak biraz asıl bunun bir yaptırımı olmalı hem maddi hem de manevi bu toplumun tüm kesimlerinden özür dilemelisin buradan savcılara sesleniyorum yazılar ortada defalarca bu şahsı uyardım işi gücü zaten burada siyasi kinini dökmek
suç dosyan baya kabarık o yüzden insanlara çamur atma görende forumda hisse analizi yapıyorsun sanır seni garp kurnazı seni
Medeni ceza kanunlarinda ZAMAN ve MEKAN en onemli 2 kriterdir pozitif kardes.

Bu site ABD sunucularinda host ediliyor. Yani MEKAN ABD. Benim yasadigim ve sitenin host edildigi yerlerde bir ulkenin icine edeni elestirmek suc teskil etmiyor. Turkiye'nin durumu icin Mozambik yoneticilerini elestirecek halim yok. Yazdiklarim yasama-yurutme-yargi'nin tek kisi oldugu diktatorluklerde suc teskil edebilir.

Kimyon ve muritleri de benim pesimdedir mesela Kuzey Kore'yi elestirdim veya Kimyon dedim diye.

Baltali Kasap ve muritleri de Suudi'dr beni ariyordur, savcilara sikayet ediyordur yaptigin gibi.

O yuzden bu adamlarin ulkesine gidip kimse yasamak istemez. Sadece yasamak zorunda olanlar yasar.

Yonetenler tek basina orada durmuyor. "Seyh ucmaz, murit ucurur". Ghana'da enflasyon %30 oldu diye millet sokaklara dokuldu. Endonezya'da %25 enflasyonda halk ayaklandi. Senin enflasyonun %260 olmus, buna sesini cikarmiyorsan ya bu sistemden nemalaniyorsundur, ya da yaradan dagitirken eksik vermistir.

Her ikisinde de elestirme hakkim vardir, cunku zararin kendinden baska herkeze.