Sayfa 33/651 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 257 - 264 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by eaydin2003 Yazıyı Oku
    Aynen ben dediğiniz gibi birinin dördün altına hedef görmesi dolayısı ile 4.50 den zararına satış yaptım , bir hafta sonra hisse tavan serilerine başladı. Sekiz dokuz civarlarında yine satardım, ama hiç olmasa zararima satmamis olurdum. Hatırı sayılı lotum vardı. İnsan ister istemez etkileniyor. Bilgiye dayalı olmayan yorumlardan kaçınmak gerekir. Çok haklısınız.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ah be kardeşim bilgiye dayalı olmayan yorumlardan kaçınmak gerekir diyorsun peki sen niye araştırmıyorsun armut piş ağzıma düş oh ne güzel ondan sonrada başkalarını suçlayın ne güzel dünya başkalarının lafından bu kadar kolay etkileniyorsanız forumlara uğramayın Allah size akıl fikir vermiş araştırın be kardeşim olmadı aç bi grafiğine bak bari üzüldüm bak şimdi

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu dedigin cok dogru. Birisi gercekten bunu yapar da zarar ederse manipulasyon diye suc duyurusunda bulunabiliyor. Yani maddi zarar olmasi gerekli. Kendi bilecegi is.
    birisi suçmu dedi bu konuda konuşmayacaktım ama madem suçtan bahsettiniz
    aylardır burda bu ülkenin seçilmiş başkanına şeyh herif ve müritleri diyerek toplumun bir kesimini aşağılayarak ötekileştirerek insanları kamplaştırarak suç işlemedin mi dön de aynaya bak biraz asıl bunun bir yaptırımı olmalı hem maddi hem de manevi bu toplumun tüm kesimlerinden özür dilemelisin buradan savcılara sesleniyorum yazılar ortada defalarca bu şahsı uyardım işi gücü zaten burada siyasi kinini dökmek
    suç dosyan baya kabarık o yüzden insanlara çamur atma görende forumda hisse analizi yapıyorsun sanır seni garp kurnazı seni

3. Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 16-09-2022 saat: 23:56.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Koy da bakalim. Ben baktim VIOP'a vaktinde. Orasi bircok fakirin islem yaptigi cok sig birsey. Islem hacmi de hisselerde spotun 1/5 ile 1/3'u arasinda. Sadece 30 vadelisinde hacim var. Buyutuyorsun bence.
    Bende veri terminali yok. Bir şeyi de bilme!
    Aşağıdaki linkte dönen dolaplar anlatılıyor.

https://twitter.com/SrKCLK/status/15...2tCpedp1A&s=19
    https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...03926433431555
    https://i.hizliresim.com/2cngyap.jpg
    https://i.hizliresim.com/7m0217n.jpg
    Who, baby, Who Will Save The World?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O konuda haklısın, o kısıma bişii demiyorum ama burda kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, ozan da çok küsüp küsüp gittiydi.ücbucuğu duyunca niye sinirlendi orasını çözemedim.
    Sanildiginin aksine yazinca manipulasyon olmuyor. Manipulasyon olarak suc olmasi icin maddi zararin ortada olmasi lazim. Ozan'in anlatmak istedigi oydu. Oteki kisminda dogru diyorsun, hepimiz birseyler yaziyoruz. Pis bir hisse, ne yapalim.

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Aşağıdaki linkte dönen dolaplar anlatılıyor.
    Tamam bakayim neymis. Bankalarin dusmelerinin sebebi hisselerin 1 ayda 3-4 primlenmesi. Tabi ki duzeltmesi olacak bir yerden, o araci kurumun onu yapmis, bu bunu yapmis hikaye.

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    birisi suçmu dedi bu konuda konuşmayacaktım ama madem suçtan bahsettiniz
    aylardır burda bu ülkenin seçilmiş başkanına şeyh herif ve müritleri diyerek toplumun bir kesimini aşağılayarak ötekileştirerek insanları kamplaştırarak suç işlemedin mi dön de aynaya bak biraz asıl bunun bir yaptırımı olmalı hem maddi hem de manevi bu toplumun tüm kesimlerinden özür dilemelisin buradan savcılara sesleniyorum yazılar ortada defalarca bu şahsı uyardım işi gücü zaten burada siyasi kinini dökmek
    suç dosyan baya kabarık o yüzden insanlara çamur atma görende forumda hisse analizi yapıyorsun sanır seni garp kurnazı seni
    Medeni ceza kanunlarinda ZAMAN ve MEKAN en onemli 2 kriterdir pozitif kardes.

Bu site ABD sunucularinda host ediliyor. Yani MEKAN ABD. Benim yasadigim ve sitenin host edildigi yerlerde bir ulkenin icine edeni elestirmek suc teskil etmiyor. Turkiye'nin durumu icin Mozambik yoneticilerini elestirecek halim yok. Yazdiklarim yasama-yurutme-yargi'nin tek kisi oldugu diktatorluklerde suc teskil edebilir.

Kimyon ve muritleri de benim pesimdedir mesela Kuzey Kore'yi elestirdim veya Kimyon dedim diye.

Baltali Kasap ve muritleri de Suudi'dr beni ariyordur, savcilara sikayet ediyordur yaptigin gibi.

O yuzden bu adamlarin ulkesine gidip kimse yasamak istemez. Sadece yasamak zorunda olanlar yasar.

Yonetenler tek basina orada durmuyor. "Seyh ucmaz, murit ucurur". Ghana'da enflasyon %30 oldu diye millet sokaklara dokuldu. Endonezya'da %25 enflasyonda halk ayaklandi. Senin enflasyonun %260 olmus, buna sesini cikarmiyorsan ya bu sistemden nemalaniyorsundur, ya da yaradan dagitirken eksik vermistir.

Her ikisinde de elestirme hakkim vardir, cunku zararin kendinden baska herkeze.

Tamam bakayim neymis. Bankalarin dusmelerinin sebebi hisselerin 1 ayda 3-4 primlenmesi. Tabi ki duzeltmesi olacak bir yerden, o araci kurumun onu yapmis, bu bunu yapmis hikaye.
    Baktim, birsey goremedim. Bir tek Akbank'ta yuksek bir meblagi var Ahlatci'nin.

Bunlarin yorum oldugunu bilyorsun tabi ki. Amerika almis demis mesela. Ama Amerika 2. tavandan sonra her allahin gunu satiyor, yerine koymak zorunda kaliyordu butun bankalarda. Herifin robotu T+2'den islem yapiyor. Aldi dedigi mesela 1 gun once sattigi ile esit Yapi Kredi'de. 10.20'den satmis, 9.58'den almis.

Bu operasyonu baslatan Ahlatci, Gedik, A1 degil ayrica bankalarda sahsin dedigi gibi.

TEB.

Hayvan gibi hacimler ortada donuyor, tabi ki herkez bulasiyor ve bulasacak. Herkez birbirinin ustune oynayacak. Ama hayvan gibi hacimler donerken hayvan gibi Amerika da satiyordu, hisseler yine dusmuyordu.

O satmis bu almisa baglamak bence yine dogru degil. Kisa surede 3 kat primlendiler, o yuzden dustuler, duzeltmelerini yapiyorlar.

Sayfa 33/651 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •