Sayfa 418/751 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

1. Mac fon short pozisyon olmamasına ragmen kapanışa göre zirveden %4,8 düşmüş.

Benim güya defansif, short poz olan BES hisse ağırlıklı fonum %10 dan fazla düşmüş.

Endeks yukarı giderken de aynı oranda yükselmeyen bes fon, pismanlıktır zarardır ziyandır, sevdiklerinizi bu sisteme dahil etmemeniz tavsiye olunur.

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bu kadar mayın döşeniyosa ya 20 ya 10😅😅
    valla ben de korkmadım degil bu kadar kolay parayı adamın babası vermez..

dün kapanışa doğru topladığım mayınları, bugün yukardan döşedim hepsini patlatmış

Ya topluyor ya da dagıtıyor..

3. Vakıfbank ın tabanını çözebilirlerse belki bir şeyler olacak gibi… Tüm bankalar ayrı telden çalıyor

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Mac fon short pozisyon olmamasına ragmen kapanışa göre zirveden %4,8 düşmüş.

Benim güya defansif, short poz olan BES hisse ağırlıklı fonum %10 dan fazla düşmüş.

Endeks yukarı giderken de aynı oranda yükselmeyen bes fon, pismanlıktır zarardır ziyandır, sevdiklerinizi bu sisteme dahil etmemeniz tavsiye olunur.
    Bana benden daha iyi kazandıracak birşey yoktur.fasa fisodur onlar hep.aynen

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    valla ben de korkmadım degil bu kadar kolay parayı adamın babası vermez..

dün kapanışa doğru topladığım mayınları, bugün yukardan döşedim hepsini patlatmış

Ya topluyor ya da dagıtıyor..
    Bugünde öyle olursa üçüncü gün olacak hadi bakalım.
    Sanki bana bugün döngü değişecek gibi geliyor.
    Geliyor gelmekte olan😂

6. Ne kadar ters kağıt…. endeks hafif yükselişe geçsin hemen aşağı %1,5-2 basıyorlar turco yu

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ne kadar ters kağıt…. endeks hafif yükselişe geçsin hemen aşağı %1,5-2 basıyorlar turco yu
    Tersim pistir benimde)

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ne kadar ters kağıt…. endeks hafif yükselişe geçsin hemen aşağı %1,5-2 basıyorlar turco yu
    Düşüncede artmii

Sayfa 418/751 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •