Sayfa 82/651 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 649 - 656 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben bakarim...
    Ben yaparim...
    5 senedir bu hisseye gidip geliyorsun.
    Ne kazandin peki?
    Cevirmeden, uzatmadan.
    Tecrübe.Bu sorduğun soruları ben can ciğer arkadaşlarıma bile konuşmuyorum.Onlar bilir az çok bir hisseyi söylediğimde yükselişinden.Asla lot miktar bilmezler söylememde hiç kimseye.Hele bunu buralarda yazanları da ben dikkate bile almam. Racona ters çünkü

Sen bak. Hiç lafım yok kendi paran kendi bileceğin iş. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Her gun almaya yelteniyorum tam alacakken asagi veriyorlar, dotum yemiyor artik almaya bu nedir arkadas...

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tecrübe.Bu sorduğun soruları ben can ciğer arkadaşlarıma bile konuşmuyorum.Onlar bilir az çok bir hisseyi söylediğimde yükselişinden.Asla lot miktar bilmezler söylememde hiç kimseye.Hele bunu buralarda yazanları da ben dikkate bile almam. Racona ters çünkü

Sen bak. Hiç lafım yok kendi paran kendi bileceğin iş. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin.
    Burda yazmana ne bakayim, tahtaya yaz goreyim neymis boyun diyorum kac gundur.

Bana faydali bir yazin yoksa, bunu da yapamiyorsan kendi kit gorusunle nasil yatirim yapacagina karisma hadsizligini gostermeyeceksin. Simdi cevirrmeye baslamissin kendi bilecegin is diye.

Birsey yazamaycagini da biliyorum. Herif %20 %20 dolardan borsadan sokarken senelerce acimiyorsa capin belli zaten, culun yok.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Her gun almaya yelteniyorum tam alacakken asagi veriyorlar, dotum yemiyor artik almaya bu nedir arkadas...
    Sansini dene bence, sure yaklasiyor.

Muahaha. Simdi muritlerden biri gelecek manipulasyon yapiyorsun diyecek.

http://share.matriksdata.com/Images/...1530469127.png

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sansini dene bence, sure yaklasiyor.

Muahaha. Simdi muritlerden biri gelecek manipulasyon yapiyorsun diyecek.

http://share.matriksdata.com/Images/...1530469127.png
    Bu 2 haftadir olanlardan sonra sana gelip munipulasyon yapiyorsun derlerse agzimla gulmem...

Destekledikleri dolandiricilar 10 senedir neler cektirmisken bana yikmaya kalktilar ya.

7. Her 2 tahtada da Önde BOF arkasında Yapı ile İŞ yat kendileri çalıyor kendileri oynuyor gibi..

8. Sen bu gazları yeni yetmelere ver. Bugün yazdıklarıma cevaben şunları yazan birisi ile zaten diyaloğa gerek yok.

Herkes okur değerlendirir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 82/651 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •