Sayfa 1469/2516 İlkİlk ... 4699691369141914591467146814691470147114791519156919692469 ... SonSon
Arama sonucu : 20127 madde; 11,745 - 11,752 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. İlk gün Kiev de vdv özel birlikleri komple yok oldu rusyanin, olayları takip edemiyorsun bari düzgün bilgi ver.

Cok büyük bir yanılgı oldu Rusya tarafından 2 günde bitecek bir operasyon olarak görülüyor idi ( bana sorsanız ben de öyle derdim ukrayna kim derdim yarısı Rus, düne kadar Rus kontrolünde bir eyalet, içerideki Rus yandaşları yeter düşürmeye derdim ) ama çok büyük fiyasko oldu şu an seferberlik noktasına gelindi sonrası malesef taktik nükleer Allah korusun bölgesel çok büyük sıkıntı oluşur. Çok merak ediyorum nasıl çözülecek
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Putin son derece zeki bir adam. Ukrayna ya surdugu askerlerin %99 u Rus degil Tatar Turku. Ukraynalilarin ele gecirdigi Rus techizatlarina bak hepsi 2. dunya savasindan kalma.

Adam etnik temizligi caktirmadan yapiyor hemde eski pusku silahlari arada ise koyuyor cope atmaktansa ukraynalilarin uzerine yolluyor. Sen su anda Rusya nin gercek gucunu kullandigini zannediyorsan yaniliyorsun. Elindeki gucun 10 da biri bile degil bu. Hatta gecenlerde biri paylasmisti bu forumda elindeki ucak sayisi ve Ukraynaya yolladigi ucak sayisini karsilastirmislar tam 15 te biriydi.

Adamlar resmen Ukrayna nin uzerine izci grubu gondermisler. Gercek ordu sapa saglam baska bir yerde.

Herseyin bir zamani var onu bekliyor. Ayni satranc gibi.

2. 2022'yi geçtim ama 23-24 İşsizlik ve Enflasyon beklentileri bana iyimser geldi. GDP bile öyle de hadi geçelim.
    Şimdi buradan verelim mesajı (ki bence baya baya Şahin) diğerlerini yolda hallederiz. Fazla da ürkütmeyelim.
    Bana böyle geldi ama çok su götürür bu beklentiler... Ne diyorsun ilk bakışta Deniz Hocam.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

https://www.investing.com/central-ba...d-rate-monitor

Fed kararından sonra piyasa beklentisi yıl sonuna kadar kalan 2 toplantıda 50 baz puan artırılarak politikas faizinin %4.5 olarak kapatması şeklinde oluştu.

Naci gibi önden önden faiz yüklüyor lar..
    Bir memati gelir görürsünüz...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    2022'yi geçtim ama 23-24 İşsizlik ve Enflasyon beklentileri bana iyimser geldi. GDP bile öyle de hadi geçelim.
    Şimdi buradan verelim mesajı (ki bence baya baya Şahin) diğerlerini yolda hallederiz. Fazla da ürkütmeyelim.
    Bana böyle geldi ama çok su götürür bu beklentiler... Ne diyorsun ilk bakışta Deniz Hocam.
    Fed'in projeksiyonları çok başarısız,her 3 ayda bir revize edilirken öncekilere göre büyük sapma gösteriyor,enflasyon için hala fazla iyimserler ama işsizlik öngörüleri tutabilir çünkü şu anda kabaca 11.5 milyon açık iş pozisyonu var.

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Putin son derece zeki bir adam. Ukrayna ya surdugu askerlerin %99 u Rus degil Tatar Turku. Ukraynalilarin ele gecirdigi Rus techizatlarina bak hepsi 2. dunya savasindan kalma.

Adam etnik temizligi caktirmadan yapiyor hemde eski pusku silahlari arada ise koyuyor cope atmaktansa ukraynalilarin uzerine yolluyor. Sen su anda Rusya nin gercek gucunu kullandigini zannediyorsan yaniliyorsun. Elindeki gucun 10 da biri bile degil bu. Hatta gecenlerde biri paylasmisti bu forumda elindeki ucak sayisi ve Ukraynaya yolladigi ucak sayisini karsilastirmislar tam 15 te biriydi.

Adamlar resmen Ukrayna nin uzerine izci grubu gondermisler. Gercek ordu sapa saglam baska bir yerde.

Herseyin bir zamani var onu bekliyor. Ayni satranc gibi.
    https://twitter.com/uaweapons/status...NB4pYJPwGXuNgA

For the first time ever the most advanced Russian main battle tank T-90M was captured by the Ukrainian army - presumably in #Kharkiv Oblast.
    This tank is also covered with Nakidka radar-absorbent and heat-insulating material.

Batı istihbaratının bilgi almak için kırk takla attığı teçhizatlar ele geçiyor, ABD askeri üslerinde cıvatasına kadar sökülüp didik didik incelenecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Fed'in projeksiyonları çok başarısız,her 3 ayda bir revize edilirken öncekilere göre büyük sapma gösteriyor,enflasyon için hala fazla iyimserler ama işsizlik öngörüleri tutabilir çünkü şu anda kabaca 11.5 milyon açık iş pozisyonu var.
    Nereden nereye enflasyon oluşsun bekliyoruzdan 4,5lik faize.
    Ekstra sıkılaşma hamlesi bekliyor musunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Cüneyt Akman borsadaki son dümeni detaylıca ve nüktedan bir dille yazmış, ilgilenen ve vakti olanlara öneririm, uzun olduğundan buraya alıntılamıyorum:

TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK MANİPÜLASYONUNUN KISA HİKAYESİ
    https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...ayesi-g-37931/

Sayfa 1469/2516 İlkİlk ... 4699691369141914591467146814691470147114791519156919692469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •