Sayfa 373/747 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Sayın aptamil, enerji tarafıyla ilgili büyük yanılıyorsunuz, siz yazınca tekrar yazmak zorunda kaldım, büyük bir değer.
    dostum toplam çıkarma bilmeyen millete ne desende anlamaz. 60m dolara kurulan baklacı şuan kurulsa 80m kurulur. faiz geri ödemesiyle 100m dolar demek..

toplum bilmiyor toplama çıkartma.. açıp okumuyor geçmişi ve geleceği. ama herkese verecek tonla bilgisi olduğunu düşünüyor.

bende bunları görüp alaylı konuşunca millet kızıyor.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Sayın Frqn21 inşallah yanılırım da, bu enerji tarafı menderesi yukarılara taşır. 4 yıllık zarar üstüne zarar olunca bir anda enerji tarafının iyi olacağına inancım azalıyor. 4 yıl boyunca hep cepten yedi, bizi de bitirdi. Ne zaman ki bilanço da enerji tarafını,finansal giderleri çok yüksek olsa da FAVÖK olarak kar görürsem o zaman düşüncelerim değişir. Takaslarda Citi uzun zaman sonra 5 milyon lota yaklaştı. 2 gündür de info yatırım sattığı malları 6.4tl üstünde yerine koymaya başladı. Ya nasip bakalım ne zaman vedalaşacağız mendoburla.
    Sayın aptamil Favök olarak sorun yok, ayrıca bu çeyrek bazında enerji tarafında 30 milyonun üstünde net kar oluşacak gibi görünüyor. Belki hafta sonu bazı paylaşımlar yaparım.

3.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    dostum toplam çıkarma bilmeyen millete ne desende anlamaz. 60m dolara kurulan baklacı şuan kurulsa 80m kurulur. faiz geri ödemesiyle 100m dolar demek..

toplum bilmiyor toplama çıkartma.. açıp okumuyor geçmişi ve geleceği. ama herkese verecek tonla bilgisi olduğunu düşünüyor.

bende bunları görüp alaylı konuşunca millet kızıyor.
    Ortak geçmişte yaşanan kötü tecrübelerin insanlarda olumsuz fikirler oluşturmasını hoş görelim. İzmire geldiğimde sakadat falan yiyelim çift hane olursa.

4.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Benim hatırım için (Net borç-Stok)/ favök de bakar mısınız ?

Menderes, kısa vadeli borç yada nakit ile stok almayı seviyor. Bu sayede net borç çok görülüyor
    Ortak, hile peşindesin Şaka bir yana ona bakmayı doğru bulmam. Biraz bekleriz (2Ç) ama net borç/favök bakarız.

Sonra biri yazar, efenim net borç/favök kabul edilebilir seviyede

BElki ben yazarım

5.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Ortak geçmişte yaşanan kötü tecrübelerin insanlarda olumsuz fikirler oluşturmasını hoş görelim. İzmire geldiğimde sakadat falan yiyelim çift hane olursa.
    enerji işinin değeri 3.5 milyar civarı olmalı o bile 13 14 tl ediyor gelde anlat anlamaz.. hayta öğretecek ama.. daha gıda tekstil ortada yok bile.. 10 ay önce enerji koluna 8 tl diyordum. şuan böyle acayip değerlendi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

6. pamuk fiyatlarında düşme devam ediyor..İnşallah 2.çeyrekteki yığınla stoğu nakite çevirmişizdir..

7.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    pamuk fiyatlarında düşme devam ediyor..İnşallah 2.çeyrekteki yığınla stoğu nakite çevirmişizdir..
    dostum pek takma anlaşmalar yıllık yapılır. anlık düşüşü etkisi yok..

8. Bornova daireleri erken teslim ederler mi

Sayfa 373/747 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •