Sayın Frqn21 inşallah yanılırım da, bu enerji tarafı menderesi yukarılara taşır. 4 yıllık zarar üstüne zarar olunca bir anda enerji tarafının iyi olacağına inancım azalıyor. 4 yıl boyunca hep cepten yedi, bizi de bitirdi. Ne zaman ki bilanço da enerji tarafını,finansal giderleri çok yüksek olsa da FAVÖK olarak kar görürsem o zaman düşüncelerim değişir. Takaslarda Citi uzun zaman sonra 5 milyon lota yaklaştı. 2 gündür de info yatırım sattığı malları 6.4tl üstünde yerine koymaya başladı. Ya nasip bakalım ne zaman vedalaşacağız mendoburla.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
dostum toplam çıkarma bilmeyen millete ne desende anlamaz. 60m dolara kurulan baklacı şuan kurulsa 80m kurulur. faiz geri ödemesiyle 100m dolar demek..
toplum bilmiyor toplama çıkartma.. açıp okumuyor geçmişi ve geleceği. ama herkese verecek tonla bilgisi olduğunu düşünüyor.
bende bunları görüp alaylı konuşunca millet kızıyor.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Yer İmleri