Sayfa 565/1001 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Hedef 60 durağıysa krdmd ile ben de oralardan geçmeyi hayal ediyorum
    krdm de tuhaf kagıt asırı ucuz gecen biri odas icin en ucuz bist 100 kagıdı demisti kardemir de en ucuz bist 30 kagıdı valla ben hep diyorum bu rakamlar asırı komik kalacak gün gelecek

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Soda san. onun değil,KORA ailesinin.(Alka-Alkim)
    aa evet degilmis KORA grubunun

3. Bugün metin abi haklı çıkacakmış gibi hissediyorum. Belki de menfaat icabıdır.

4. 15-17 lirada kamu bankalarını kötüledin diyen hamamböceği ortaya çıksana yeni nickle...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. ben bera holdingi daha önce dedim bakın kagıt hem teknik hem temel hem de yabancı ilgisi yüzünden cidden ucuz ama sosyal medya da cok dillendiriliyor bakalım n olcek hedef 20 üstü ralli )

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    aa evet degilmis KORA grubunun
    Park tekstilin Bakırköy sahil yolu üzerinde çok büyük eski fabrika arazileri vardı akıbeti ne oldu?

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben bera holdingi daha önce dedim bakın kagıt hem teknik hem temel hem de yabancı ilgisi yüzünden cidden ucuz ama sosyal medya da cok dillendiriliyor bakalım n olcek hedef 20 üstü ralli )
    Berayı 10 tl civarı iken uzun vade alıp yatılacak kağıt diye Abka yazmıştı. Bilmiyoırum aldı mı..

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bankalarda hala kırmızı yanmadı, iyi dayandılar bu saate
    hem operasyon yediler, hem yabancıda mal var, hem yarın hisse vadelilerin vade sonu
    yandı kırmızılar nihayetinde.. up-tick kuralı yüzünden hayvan gibi basamıyo çakallar
    bi ara bi toparlama gelir mutlaka, shortçuları sıkıştırmayı denerler, ama dönmez bu piyasa

Sayfa 565/1001 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •