Artan

112,20 10 16:19
243,20 10 16:20
14,43 9.98 13:55
12,58 9.97 16:20
3,64 9.97 16:19
Artan Hisseler

Azalan

1,20 -12.41 16:20
5,22 -10 16:20
88,20 -10 16:20
50,40 -10 16:19
389,75 -9.99 16:20
Azalan Hisseler

İşlem

7.696.180.980,64 16:20
6.172.164.912,45 16:20
6.109.320.546,89 16:20
5.632.670.733,00 16:20
5.617.081.211,42 16:20
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bence dogrudur.

Hic kafasi calismayan ve de cok cahil biri bu adam.

Ikide bir faizi indirdik diyor, inen faiz politika faizi, yani MB'nin bankalara para satarken uyguladigi faiz.

Bu faiz orani bugun %12.

IsBank'in kredi gecmisi en yuksek musterisine uyguladigi tuketici kredisi faiz orani aylik % 2.35 ( 36 ay vade icin ) yillik %42 lere variyor. Bunun yaninda bir de dosya masrafi sigorta vs var.

Bu adam faizi indirdik propagandasini bu sekilde yapiyor.

Anlamayanlar icin.

O nedenle eger secim olur, bunlar hile yapamaz sa, % 20 oy alamazlar.

Yazin bir kenara.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence dogrudur.

Hic kafasi calismayan ve de cok cahil biri bu adam.

Ikide bir faizi indirdik diyor, inen faiz politika faizi, yani MB'nin bankalara para satarken uyguladigi faiz.

Bu faiz orani bugun %12.

IsBank'in kredi gecmisi en yuksek musterisine uyguladigi tuketici kredisi faiz orani aylik % 2.35 ( 36 ay vade icin ) yillik %42 lere variyor. Bunun yaninda bir de dosya masrafi sigorta vs var.

Bu adam faizi indirdik propagandasini bu sekilde yapiyor.

Anlamayanlar icin.

O nedenle eger secim olur, bunlar hile yapamaz sa, % 20 oy alamazlar.

Yazin bir kenara.
    öyle düşünmeyin üstadım tatilde çeşit çeşit insan tanıdım, hani nerede battık bittik diyolar nerede kafasındalar reisin şahsının %20 kemik oyu vardır en azından, akp için demiyorum yani misal bugün bıraksa geride parti kalır mı bilemem?

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    öyle düşünmeyin üstadım tatilde çeşit çeşit insan tanıdım, hani nerede battık bittik diyolar nerede kafasındalar reisin şahsının %20 kemik oyu vardır en azından, akp için demiyorum yani misal bugün bıraksa geride parti kalır mı bilemem?
    % 20 Kemik oy + % 10 kemiksiz oy, % 7 uluyan parti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,497
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    % 20 Kemik oy + % 10 kemiksiz oy, % 7 uluyan parti.
    Kafam şu uluyan partiye takıldı

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Burada açıkça AKP güzellemesi yapamayanlar AKP gitse de Ülke düzelmeyecek , ülke bitik falan hikayeleri anlatıyorlar...5 mütehitten ülke kurtulursa başka birşey yapmalarına gerek Ülke otomotik düze çıkar.....Birde batı ile olan ilişkileri onarırlarsa al sana sıcak soğuk para

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Burada açıkça AKP güzellemesi yapamayanlar AKP gitse de Ülke düzelmeyecek , ülke bitik falan hikayeleri anlatıyorlar...5 mütehitten ülke kurtulursa başka birşey yapmalarına gerek Ülke otomotik düze çıkar.....Birde batı ile olan ilişkileri onarırlarsa al sana sıcak soğuk para
    ha bide kk aday olursa kimse oy vermez diyolar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ha bide kk aday olursa kimse oy vermez diyolar
    Mesala ben kk oy veririm ama içime sinmez.
    Bence Kk yacağı en güzel iş şuanda partiyi olaganüstü kurultaya çağırıp hem parti başkanı hende cumhurbaşkanı adayı olarak birini çıkarmak.
    Mesela özgür özel. Böyle bir durumda ikinci tura bile gitmeye gerek kalmayacağını düşünüyorum..

Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    Mesala ben kk oy veririm ama içime sinmez.
    Bence Kk yacağı en güzel iş şuanda partiyi olaganüstü kurultaya çağırıp hem parti başkanı hende cumhurbaşkanı adayı olarak birini çıkarmak.
    Mesela özgür özel. Böyle bir durumda ikinci tura bile gitmeye gerek kalmayacağını düşünüyorum..
    KK, Ecevit'ten sonra,bugune kadar turk siyasi tarihinin gordugu en durust en mukemmel siyasetci.

20 senedir ugrasiyorlar tek bir leke bulamadilar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •