bu arada arkadaş k.y de ne çok para varmış....
çiftlik bankcılara yedir
bitcoincilere yedir
hisse operasyonculara yedir...
bu arada arkadaş k.y de ne çok para varmış....
çiftlik bankcılara yedir
bitcoincilere yedir
hisse operasyonculara yedir...
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Dünyadaki kurumsal şirketler.
Tarım kooperatif şirketi. TMO .fisko birlik..
Yurtdışı inşaat kooperatif gibi çalışanlarına aşık şirketler. ENKA, , Stfa , Gama ...güzel günlerdi ...( istifanı verene kadar proje bitine kadar memur gibi kurumsal haklarınla çalışırsın ezilmezsin...10 sene ..20 sene )
Kamu özel ortak girişim tayyare şirketi. THY
Togg en kurumsalı da togg olacak gireni emekliliğe kadar işten çıkartamayacaklar sanırım.( bu espriydi inşallah sağlam büyür togg işi )
Kurumsal şirket var mı varsa hayallerimizde kalmış olabilir.
Kurumsalı bilmem de Yalanı ve ikiyüzlü insanları etrafa verdikleri zararları da ortadan kaldıracak , suçluyu ivedilikle yakalayıp cezalandıracak bir hukuk ve adalet düzeni ne zaman kurulacak bu ülkede hep bunu merak ediyorum vallaha..
Yalanla yaşıyoruz, içimiz dışımız boş boş nefes tüketip , hikaye ve bahane uydurmak olmuş bilimi , aklı ve hukuku pek işletmiyoruz gibime geliyor.
Ticareti , iktisadi hayatımızdaki ticari faaliyetlerden oluşan rızkın gelirin dönüşümünü bölüşümünü yorumlayan çoğu yerde de eleştiren islam erken dönem mutasavvuf ve düşünürlerin yorumlarını görüşlerini defaatle okurum 1400 senede pek değişen bir ticari anlayış olmadığını dehşetle görüyorum okuyorum anlıyorum. Hani ilerleme, hani gelişme nerede ?
Altta kalanın canı çıksın. İŞTE BU iğrenç hayat Felsefesinden uzak durduğu bundan tiksinti durduğu zaman bu ülke adam olur ve ilerler amanınn devletin milletin parasını onun bunun parasını garibana sadaka vereyim bana oyunu versin dediği sürece de Allah en büyük felaketleri yağdırmaya devam edebilir. YTD.
Aklımızı kullanmamız dileğiyle..
Son düzenleme : Deniz Ali; 02-10-2022 saat: 14:30.
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
haftalık satta 324 gecmeden herseye hazırlıklı olun yavas yavas teyıt geldı
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri