Sayfa 179/964 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bir de diger koyde... Gozaltindan cikamaz Spk artik gozaltina aldigi bir hisseyi kolay kolay cikartmiyor unutun demis...

1- gozaltina SPK degil BIST alir. Bizi de BIST gozaltina aldi.

2- Gozaltindan cikmanin sartlarini yerine getirirseniz cikarmak zorunda

Gozaltina alma ve cikarma BKNZ. BIST kotasyon yonetmeligi 35 ve 36 nci madde...

Yani bu da yanlis...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : frecell1998; 06-07-2017 saat: 18:33.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bir de diger koyde... Gozaltindan cikamaz Spk artik gozaltina aldigi bir hisseyi kolay kolay cikartmiyor unutun demis...

1- gozaltina SPK degil BIST alir. Bizi de BIST gozaltina aldi.

2- Gozaltindan cikmanin sartlarini yerine getirirseniz cikarmak zorunda

Gozaltina alma ve cikarma BKNZ. BIST kotasyon yonetmeligi 35 ve 36 nci madde...

Yani bu da yanlis...

şimdi çağrı diye birşey kalmadımı? bundan sonra beklenti ne hisse de gözaltı pazarından çıkmasımı grup olarak olayların buruya gelmesine sebep olan yatırımcıları mağdur eden spk ya karşıdan yasal bir süreç başlatacakmısınız hukuki olarak yatırımcıların zararlarını spk nın karşılamsı gibi durum varmı?

3. Hocam hukuki olarak ne kadar hakkimiz varsa kullandik, kullanacagiz...

Spk ile randevu alip gorusecegiz... Sureci takip ediyoruz.

Bu arada kap a gelen haberlere bakilirsa sirket gk a gidiyor...

4. şirket sahiplerinin niyeti ne artık çağrı olayı bitti ise önemli olan bu grup olan yatırımcıların da niyeti belki önemli olabilir ama bu grubun biz bireysel diğer yatırımcıları yaptıkları işlerle zarar veriyorlarsa hiç iyi değil o zaman grupta olmayanları düşünsünler birşeyler yapacakları zaman

5. frecell hocam benim elimde 4 senedir kervan var arada aldım ama hiç satmadım ve ben çağrı var diye aldım spk bültenlerine bakarak ben şimdi spk yı dava etsem ne çıkar ne yapmam gerekir ne davası açılır bu konuda bilgi verirmisiniz beni bu hallere düşüren devletin kurumu onlara güvenmeyip yalancı patronlara güvensem daha az zarar ederim borsada

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam hukuki olarak ne kadar hakkimiz varsa kullandik, kullanacagiz...

Spk ile randevu alip gorusecegiz... Sureci takip ediyoruz.

Bu arada kap a gelen haberlere bakilirsa sirket gk a gidiyor...

hocam haberlere bakamadım bu iyi bir haber mi? ben spk yı mahkemeye vermeyi düşünüyorum bu konuda yardımcı olun siz bu konulara hakimsiniz

7. Sa dostlar bende Ekiz yağ var bir zamanlar Beşiktaş'ta ki spk gittim adamların dediği elden birsey gelmiyor
    Kervan da aynı bu işten anlayan avukat yok savcı yok hakim yok
    SPK bu işten anlamadigina göre varın gerisini siz düşünün
    Beklemeye devam
    Bu cuma günü Hayır allahtan
    Tuhaf olan ne Biliyormusunuz Avrupanın dünyanın sayılı ekonomisiyiZ ama 550 sirketin olduğu bist te kanun ve hukuk yok

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Hocam spk nin aldigi kararlar neticesinde onlarca bulten neticesinde biz bu hisseleri aldik. Arastiriyoruz, karar vermedik, spk ile de gorusmek istiyoruz...

Hocam bizim amacimiz sureci kisaltmak kervan ile ilgili sirket, kurum ve kuruluslara organize sekilde haklarimizi arayici hukuki mucadele etmektir.

Bakin gk yi yapmayan sirket goruldugu uzere gk hazirligina basladi.

Biz ky aleyhine hic bir sey yapmadik. Amacimiz haklarimizi almaktir. Hala bunun icin ugrasiyoruz.

Gelismeleri de son derece sıkı sekilde takip ediyoruz.

Aleyhimize olacak hersey ile ilgilide kanuni hakkimizi, azlik haklarimizi kullanmaktan cekinmeyiz...

Sayfa 179/964 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •