Sayfa 54/180 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 425 - 432 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Sn. Keko ve diğer paylaşımcı arkadaşlar.
    Yazdıklarınız çok dolu ve heyecan verici.
    Yazılanlar Neden fiata ve hacime yansımıyor.
    Büyük oyuncular3.ve 4. çeyrek bilançosunumu görmek istiyorlar.
    birinci neden bence bu...henüz keşif edilememesi...ikinci neden de belki de henüz yeterince toplanamaması olabilir...bist 30 un vede enerji hisselerindeki yükselişler de bence bir miktar bu hissenin önünde engel oluşturuyor...hazır giden hisseler varken kimse yeni bir hisse keşif etme ihtiyacı duymuyor görünüyor....

benim de elimde gesan ve teknosa var...bu iki hisse elimde olduğu sürece başka hisse arayışına girmiyorum...az çok hisselerimin beklentilerini ve potansiyelini tahmin edebiliyorum...gerisi de nasiptir...toprağımızı sürdük, gübresini ,ilacını attık...geriye de yağmurun yağmasını bekleyeceğiz..benim düşünceme göre 11,30-14,40 aralığındaki her teknosa ucuzdur...ileride kıymete bindiğinde takip edip de almayanlar çok pişmanlık duyabilirler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Sn .keko #GEDZA ları sattınız mı?
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    birinci neden bence bu...henüz keşif edilememesi...ikinci neden de belki de henüz yeterince toplanamaması olabilir...bist 30 un vede enerji hisselerindeki yükselişler de bence bir miktar bu hissenin önünde engel oluşturuyor...hazır giden hisseler varken kimse yeni bir hisse keşif etme ihtiyacı duymuyor görünüyor....

benim de elimde gesan ve teknosa var...bu iki hisse elimde olduğu sürece başka hisse arayışına girmiyorum...az çok hisselerimin beklentilerini ve potansiyelini tahmin edebiliyorum...gerisi de nasiptir...toprağımızı sürdük, gübresini ,ilacını attık...geriye de yağmurun yağmasını bekleyeceğiz..benim düşünceme göre 11,30-14,40 aralığındaki her teknosa ucuzdur...ileride kıymete bindiğinde takip edip de almayanlar çok pişmanlık duyabilirler...

3. 2 çeyrek bilançosuna baktığımda dipnotlarda, e-ticaretin satışlarının 2021'in ilk 6 ayına göre sadece %24 arttığını gördüm. Enflasyonun %200 olduğu bir ülkede e-ticaretten satışlarını Bir önceki yılın aynı dönemlerine göre sadece %24 arttırmış. Ben mi hata yapıyorum, yoksa e-ticaret kısmı biraz fazla mı abartılıyor, yahut e-ticaret kısmındaki atılımlar Yeni mi başladı?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yeni yeni ilgilendiğim bir şirket, faaliyet raporlarını bilançolarını inceledim. Uygulamasını indirip inceledim ( şimdilik idare bir uygulama) . Özellikle e-ticaretteki devasa büyüme beklentisini oturtamadım.

Çok büyük ihtimalle bir şeyleri kaçırıyor ya da yanlış anlıyorum. Bu konuda beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    2 çeyrek bilançosuna baktığımda dipnotlarda, e-ticaretin satışlarının 2021'in ilk 6 ayına göre sadece %24 arttığını gördüm. Enflasyonun %200 olduğu bir ülkede e-ticaretten satışlarını Bir önceki yılın aynı dönemlerine göre sadece %24 arttırmış. Ben mi hata yapıyorum, yoksa e-ticaret kısmı biraz fazla mı abartılıyor, yahut e-ticaret kısmındaki atılımlar Yeni mi başladı?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yeni yeni ilgilendiğim bir şirket, faaliyet raporlarını bilançolarını inceledim. Uygulamasını indirip inceledim ( şimdilik idare bir uygulama) . Özellikle e-ticaretteki devasa büyüme beklentisini oturtamadım.

Çok büyük ihtimalle bir şeyleri kaçırıyor ya da yanlış anlıyorum. Bu konuda beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Evet dipnotlarda 616 milyonluk bir e-ticaret satışı mevcut..ürün çeşitliliğinin agresif artmasıyla ciddi ciro artışı olacak..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Evet dipnotlarda 616 milyonluk bir e-ticaret satışı mevcut..ürün çeşitliliğinin agresif artmasıyla ciddi ciro artışı olacak..
    Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman e-ticaret öyküsü yeni başlıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman e-ticaret öyküsü yeni başlıyor.
    Mağaza satışları 5.2 milyar ile at başı ilk 6 ayda makas çok büyük..teknosa o pazarda zaten lider amaçları trendyol hepsiburada gibi pazarlardan pay kapmak üzerine kurulu..3 yönlü bir mekanizma kuruldu..mağaza-pazaryeri ve e ticaret..mesela ben bu çeyrek 4.3 milyar bir ciro bekliyorum..
    Mağaza 3.2 milyar tl
    E ticaret 700-750 milyon tl
    İklimsa 300-350 milyon tl

7. Dipnotlarda satış 616 milyon gözükürken GMV-Gross Merchandise Value satışları 902 milyon tl idi..yani pazaryerinde tüketicinin aldığı fiyat üzerinden yapılan hesaplama..satıcın karı komisyon masrafları v.s düşüldükten sonraki bedel olsa gerek 616 milyon..

8. Pazaryeri bu yüzden çok önemli mala para bağlamadan direkt komisyon-reklam v.s gelirleri var..

Sayfa 54/180 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •