Muhterem Dostlar,
Uzunca suren sessizligimin sebebi, her iki degerli moderatorumuzun ayni anda, yada iki gun arayla beni cezalandirma istiyakindan kaynaklanmistir. Buradaki muhabbeti ozledigimi belirteyim pesinen. Bu arada kismi bir saglik problemini de, umit ediyorum ki, insallah cozmusuzdur. Ciddi birsey olmamakla beraber, cok agrili ve sancili bir vaka idi. Pazartesi ameliyat olduk ve evde yaz tatilini geciriyorum. (Lutfen gecmis olsun mesajlari ile burayi mesgul etmeyelim. Giyaben dua gonderirseniz, bana ve butun hastalarimiza ulasacagindan eminim.)
Yazamasam da, okumaya devam ediyordum. Whats App meselesinin ne oldugunu anlayamadim, heralde orada birseyleri kacirdim. Ancak, Sacro Hoca'dan belki en az istifade edenlerden biriyimdir. (Cunku israrla kriz bekliyordum, hala bekledigim gibi. Sonra da, hem kriz bekleyip, hem de para kazansam kotu mu olur moduna girdim. Cok sukur, iyi de oldu ve bunda hususen Sacro Hoca'nin ve burada emegi gecen diger dostlarin hakki inkar edilemez. Herbirisine katkilari icin ayri ayri tesekkur ederim. )
Bu arada son birkac mesajdaki sitem kismini anlayamadim. Hepimiz gibi Sacro Hoca'nin da buradaki paylasimlardan istifade etme hakki var. Ister kendisi kullanir, ister amcasina kullandirir yada gider birilerine bu bilgiyi satar yada egitim vererek para kazanir. (Oyle yapiyordur demiyorum, aklima ilk bunlar geldigi icin; velev ki yapsin, bize ne diyorum...) Burasi tamamen gonullu, halka acik bir paylasim ortami degil mi? O zaman birakalim, isteyen istedigi sekilde paylasimlarina devam etsin. Bence bedava bir hizmet olmasina karsin, parayla verilen bircok hizmetten cok, ama cok daha degerli bir ortam burasi...
Acizane kanaatim, bize dusen sadece samimi bir tesekkur etmek olmali. Gonul,kimi severse guzel odur demis eskiler. Insanlar nerede mutlu oluyorlarsa, fayda goruyorlarsa, orada yazmalarindan daha tabii ne olabilir ki? Alinmaya, hassasiyuet gostermeye yada herhangi bir ithama hic gerek yok. Ustelik, Sacro Hoca'nin en az 50 tane basarili analizini burada takir takir sayabilecekken....(Tamam, arada bir takim siradisi

kagitlara da takildigi olmustur. Ama, adam Maktk da

bile para kazanmissa, bize dusen sapka cikarmak olmali bence.)
Zatem biryere de gittigi yok. Burada ara ara da olsa yazmaya devam ediyor gordugum kadariyla. Yeter ki sacma sapan sorularla paylasim yaptigina pisman etmeyin. "BGir haftadir kagit kimildamiyor" diye serzeniste bulunani gordum burada ben.

Git o zaman 6 li Ganyan oyna Haci sen de; yada Bul karayi, al parayi. Aninda goruntu.
Bu agrilar beni yataga davet ediyor. Dua gonderin insallar. Rabbim saglik ve afiyetinizi bozmasin.
Selam ve muhabbetlerimle,
freesky
Yer İmleri