Sayfa 764/1001 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Madem güneş tepeden vurdu.

Gölge ayağımızın altidir yürü Bee

Su lafı söyleyince odtu de yurt inlemişti

odtü' de full ingilizce di mi bütün dersler.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Öyle ama kulak asma. Az kişi akademik komunikasyon yapabilecek düzeyde öğrenir

Hele hendese okuyanlar..

3. Düşünerek yabancı dil konuşunca bence akıcı olma ihtimali yok. Temel kalıp ve cümleleri öğrenin onları kullanın diyorlar.

Kişiye özel yabancı dil öğrenme metodları olması gerekir.

Yüksek puan ile girilen teknik bölümlerdekilerin ekserisi eğer kolejden vs gelmemiş ise İngilizce'yi akıcı konuşamıyorlar.

Geçen TV'de vardı, Arapça tefsir yazan adam, Arabistan'da "şurdan 2 çay gönder, demli olsun" diyemiyormuş. bu da var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Hele hendese okuyanlar..
    ben şahsım ve özbenliğim ( üçlü salto ) , bir insanın ana dilinde eğitim görmesi taraftarıyım. deha bi yurt paydaşı vardı sinanoğlu oktay . bi gün odtü' de konuşmak için kürsüye çıkmış başlamış anlatmaya .... neyse orda hocalar falan rektör mü dekan mı neyse , hop mop burası odtü ... ingilizce konuşun... bu oktay sinanoğlu da bi ayar vermiş bunlara... arkadaş eğitim ana dilde olmalı. sen odtüden çıkınca halka karışıyorsun günlük işinde türkçe konuşuyorsun. sen şimdi odtüde bilgiyi emerken ana dilinle alacaksın ki , günlük hayatta çağrışım yapacak şeyleri yakala icat çıkar falan . yani işte böyle. konu derin
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Dayu ben İngilizce önce öğrendim.

Sonra unuttum.

Su an konuştuğum dilin ne olduğunu ben de bilmiyorum.

Malum.

Haymana şartları
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku

6. Altına 9 tane hintliyi versinler de nece konuşuyorsun 1 ay sonra bakalım başkan bizde dil çok you me seks Let's go bitti gitti
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Düşünerek yabancı dil konuşunca bence akıcı olma ihtimali yok. Temel kalıp ve cümleleri öğrenin onları kullanın diyorlar.

Kişiye özel yabancı dil öğrenme metodları olması gerekir.

Yüksek puan ile girilen teknik bölümlerdekilerin ekserisi eğer kolejden vs gelmemiş ise İngilizce'yi akıcı konuşamıyorlar.

7. Akademik komunikasyon ne abey oxford da profesör oldu arkadaşım yeterli gelir mi yoksa olmamış der misin
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Hele hendese okuyanlar..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dayu ben İngilizce önce öğrendim.

Sonra unuttum.

Su an konuştuğum dilin ne olduğunu ben de bilmiyorum.

Malum.

Haymana şartları
    ya en azından bir turist kız gördüğünde , are you disco falan diyebiliyorsan yeterli zaten. gerisi gelir.

Sayfa 764/1001 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •