Düşünerek yabancı dil konuşunca bence akıcı olma ihtimali yok. Temel kalıp ve cümleleri öğrenin onları kullanın diyorlar.
Kişiye özel yabancı dil öğrenme metodları olması gerekir.
Yüksek puan ile girilen teknik bölümlerdekilerin ekserisi eğer kolejden vs gelmemiş ise İngilizce'yi akıcı konuşamıyorlar.
Geçen TV'de vardı, Arapça tefsir yazan adam, Arabistan'da "şurdan 2 çay gönder, demli olsun" diyemiyormuş. bu da var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ben şahsım ve özbenliğim ( üçlü salto ) , bir insanın ana dilinde eğitim görmesi taraftarıyım. deha bi yurt paydaşı vardı sinanoğlu oktay . bi gün odtü' de konuşmak için kürsüye çıkmış başlamış anlatmaya .... neyse orda hocalar falan rektör mü dekan mı neyse , hop mop burası odtü ... ingilizce konuşun... bu oktay sinanoğlu da bi ayar vermiş bunlara... arkadaş eğitim ana dilde olmalı. sen odtüden çıkınca halka karışıyorsun günlük işinde türkçe konuşuyorsun. sen şimdi odtüde bilgiyi emerken ana dilinle alacaksın ki , günlük hayatta çağrışım yapacak şeyleri yakala icat çıkar falan . yani işte böyle. konu derin
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri