Sayfa 770/1001 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Merak etmeyin okul sahiplerine bir şey olmaz. Öğretmenden acısını çıkarırlar. Eskiden özel okul öğretmenleri paraya para demezlerdi şimdi ise üç kuruşa çalışıyorlar. Tabii ki istisnalar var ama genel durum böyle.
    zaten asgari ücret alıyorlar...bu nedenle artışlar maliyetlere yansımıştır...ha asgari ücret vermiyorlar, bir yolunu bulup kaçak göçek çalıştırıyorlardır diyorsanız, bir şey diyemem...ona cesaret edebileceklerini sanmam..ama zamanında ödemeyip 1-2 ay gecikmeli ödeyip oradan vade farkı avantajı elde etmeye çalışıyorlardır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    tereciye tere satmak gibi oldu gerçi, hariçten gazel okuyoruz sonuçta...okul fiyat artışlarına direniyordur..okullar da açmazda, onu anlatmaya çalıştım...3-5 kalbur üstü okul dışında, genel olarak okullar önden sözleşme imzaladığı için bu yıl için ort %50 artış yapabilmişlerdir...bizimkilerin gittiği gibi küçükler çok daha zor durumdadır.
    Yok
    yazdıkların
    okullarla konuşuken yaşadıklarımız
    ama caresi kolay değil
    okullar için de çok büyük tehlike var
    hayırlısı diyelim

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Şakir e çay yok bu piyasada....
    Çok yaşa venezullale

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Venezuella icin dolarn 100 tl yazmasi lazim . 15.000 tl asgaru ucretle mumkun

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    zaten asgari ücret alıyorlar...bu nedenle artışlar maliyetlere yansımıştır...ha asgari ücret vermiyorlar, bir yolunu bulup kaçak göçek çalıştırıyorlardır diyorsanız, bir şey diyemem...ona cesaret edebileceklerini sanmam..ama zamanında ödemeyip 1-2 ay gecikmeli ödeyip oradan vade farkı avantajı elde etmeye çalışıyorlardır.
    Ediyorlar maalesef. Gündelikçi mantığıyla sadece ek ders vererek de çalıştırdıkları var. Özellikle yeni mezunlar tecrübe edinmek için kabul ediyorlar. Çoğu velinin bu durumdan haberi yok. Ayrıca özel okullarda bir servis kazığı var ki o da ayrı bir konu... neyse borsaya dönelim bugün bi düzeltme gelecek gibi. Cuma günü gibi olursa iyi olur. Seans içi hallolur gider.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

5. Mantıken bakalim olaya ozellikle 2018 den itibaren surekli faiz dusurelim dolar satalim . Borsa cikaralim olayi oldu .peki dolar bazinda bu borsa kazanc verdimi .

Parasi olan adam gidecek yeri kalmadi . Dolarida sabite bagladilar mevduat zaten ölü . Eee ne yapacak bu adam zorla borsaya sokmaya calisiyorlar bunu daha oncede gorduk .

Peki milleti zorla soktuklari borsada doalr bazinda para kazandirirlarmi yoksa paralarinami cokerler .

Benim etrafimda durumlar sıkıntı . Hukumet mecburmus adam emir vermeyi borsa konusuyor okdr da eminki .

Zaten %400 uzeri yapmis bir bist var 2 senede . Dolar 6 7 lira idi . Suan 18 lira .

6. Çok yavaşsın pala, şimdiye bikaç hisseyi tavana kitlemen lazım dı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok yavaşsın pala, şimdiye bikaç hisseyi tavana kitlemen lazım dı
    cagri reisin bir hissesi daha tavana kitledi dün.
    belki bugün de kitler.

8. Kuşun önü açık aslında ordan fışkırttırma yapsalar keremalkm abi kızar mı ki
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 770/1001 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •