Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Beni short için cezbeden en çok bu durum oldu.. Herkesin ağzında oluşu zaten artık dağıtma bölgesine geldiğine işarettir benim gözümde.. Daha öncesinde 4 lira maliyetli SASA larımı 50 lirada vererek güzel kazanç elde etmiştim gerekiyorsa o kazancı bırakırım masaya dert değil..
    Pay vadelilerle bu ara baya işlem yapan biri olarak en son Short yapılacak şirket SASA'dır diyebilirim. Haybeden sebepsiz %10 yiyorsun kaldıraç etkisiyle %20-30.

Berbat bilanço gönderecek demir-çelikçilerimiz var onlara bakın hocam.

2. Ben incelemedim SASA'yı.

Sahibi halı üretiyor, muhtemelen önce kendi ipliği için girdi sonra orada fırsat görüp yatırımı artırdı.

Dün bakan açıklama yapıyordu, Ali Babacan tekstil öldü başka alanlara geçelim dedi, bak tekstil büyüyor filan diyordu.

Suni iplik kullanımı artabilir pamuk vs ekilen yerlere gıda ekilecek ileride.

Yine de yapılan yatırım kurtarıyor mu bilen kişilerin incelemesi lazım.

Benzer şirketler AKSA, Sönmez Filmanet vs olması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Burada para dağıtılıyormuş diyen herkes SASA'ya dalıyor. Berber, benzin istasyonu vb. her yerde SASA muhabbeti. SASA beğendiğim bir şirkettir keşke her patron böyle sahip çıksa hissesine ama şu fiyat çok çok abartı
    bugün biri bana yazmış annemin 70,000 i var kenarda duruyor bundan alıcam...

spk yine ses çıkarmıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Talking

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sasa ları kapayınca yaz, ben de kazandıklarımın bir kısmını sadaka niyetine bırakayım masada şaka bir yana, hisse short zaten tehlikeliydi, ama bu dönem tümden kumar olmuş...çünkü sistem, devlet, bürokrasi vs herkes borsada oynuyor ve kural mural yok.

en son kellesi alınanalar, işi abartıp, büyük para kazananlar...sonuçta parası alınan da bu ülkenin insanları...hepsini sen soyup soğana çevirirsen, bize bir şey kalmaz dediler..sistem(oyun) dışına aldılar...yoksa 5 milyar değil de, 500 milyon kazansa kimse bir şey demiyecekti..kısa sürede, çok para kazandı, sistemi bir nevi deşifre etti.
    Sen beni ters indikatör mü aldın

Canın sağolsun ama ben dün yazdım kazandıklarımı halka geri vermek amacıyla kendimi mazot ediyorum.

Bugün 30 kontrata çıktım.

Yarın 50 yapacağım nasipse.

Kısmet. Amaç para kazanmak değil, paralarımı halka arz etmek istiyorum. Para kaybetmeye ihtiyacım var biraz abey.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bugün biri bana yazmış annemin 70,000 i var kenarda duruyor bundan alıcam...

spk yine ses çıkarmıyor...
    ayakkabı boyacısı,simitçi bile sasa hissesi konuşuyor şu sıra
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. *Hazine: 3 yıl vadeli dolar cinsi SUKUK ihracında getiri %9,75 oldu, ihraca 6 milyar doların üzerinde talep geldi/BN-BLoomberg HT

bu neydir nerden başvuruluyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. TCMB'nin analitik bilanço ve rezerv verilerinden derlenen rakamlara göre Güney Kore ile yapılan swap anlaşması kapsamında 780 milyon dolar geçen hafta hesaplara geçti-Sözcü

Sözcü internet sitesinde yayınlanan habere göre; Güney Kore swap anlaşmasının 780 milyon dolar karşılığı bölümü daha geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) hesaplarına geçti.

TCMB vaziyet analitik bilanço ve bugün açıklanan rezerv verilerinden bankacıların yaptığı hesaplamaya göre, 2 milyar dolar karşılığı lokal para birimleri olarak yapılan ilk anlaşmanın yaklaşık yarısı da hesaplara geçmiş oldu.

Güney Kore ile Türkiye arasındaki swap anlaşması Ağustos 2021'de imzalanmıştı. TCMB'nin Çin ile 6 milyar dolar, Katar ile 15 milyar dolar, Birleşik Arap Emirlikleri ile yaklaşık 5 milyar dolar ve Güney Kore ile de 2 milyar dolar olmak üzere toplam 28 milyar dolar karşılığı swap anlaşması bulunuyor.

TCMB'nin tüm swap anlaşmaları lokal para birimleri ile yapılıyor.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...=alt_surmanset

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sen beni ters indikatör mü aldın

Canın sağolsun ama ben dün yazdım kazandıklarımı halka geri vermek amacıyla kendimi mazot ediyorum.

Bugün 30 kontrata çıktım.

Yarın 50 yapacağım nasipse.

Kısmet. Amaç para kazanmak değil, paralarımı halka arz etmek istiyorum. Para kaybetmeye ihtiyacım var biraz abey.
    dayak yemek gibi...bazen kaşınırsın, istesem de dayak yiyemezsin..boşuna demiyoruz, dayak bile nasipse yeniyor.

bizim bir abi vardı...normalde bokuyla kavga eder...iyi de adam döver..o anlatmıştı, bir gün evden çıkarken annesine söz vermiş..bugün vukuat yok demiş, annesine namus sözü demiş..o gün bir ergen, buna posta koymuş..ya git işine, delikanlı değilsin demiş çocuk..haha.

o söylemişti, dayak bile nesipse yeniyor diye
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •