Ben incelemedim SASA'yı.
Sahibi halı üretiyor, muhtemelen önce kendi ipliği için girdi sonra orada fırsat görüp yatırımı artırdı.
Dün bakan açıklama yapıyordu, Ali Babacan tekstil öldü başka alanlara geçelim dedi, bak tekstil büyüyor filan diyordu.
Suni iplik kullanımı artabilir pamuk vs ekilen yerlere gıda ekilecek ileride.
Yine de yapılan yatırım kurtarıyor mu bilen kişilerin incelemesi lazım.
Benzer şirketler AKSA, Sönmez Filmanet vs olması gerekir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sen beni ters indikatör mü aldın
Canın sağolsun ama ben dün yazdım kazandıklarımı halka geri vermek amacıyla kendimi mazot ediyorum.
Bugün 30 kontrata çıktım.
Yarın 50 yapacağım nasipse.
Kısmet. Amaç para kazanmak değil, paralarımı halka arz etmek istiyorum. Para kaybetmeye ihtiyacım var biraz abey.
*Hazine: 3 yıl vadeli dolar cinsi SUKUK ihracında getiri %9,75 oldu, ihraca 6 milyar doların üzerinde talep geldi/BN-BLoomberg HT
bu neydir nerden başvuruluyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
TCMB'nin analitik bilanço ve rezerv verilerinden derlenen rakamlara göre Güney Kore ile yapılan swap anlaşması kapsamında 780 milyon dolar geçen hafta hesaplara geçti-Sözcü
Sözcü internet sitesinde yayınlanan habere göre; Güney Kore swap anlaşmasının 780 milyon dolar karşılığı bölümü daha geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) hesaplarına geçti.
TCMB vaziyet analitik bilanço ve bugün açıklanan rezerv verilerinden bankacıların yaptığı hesaplamaya göre, 2 milyar dolar karşılığı lokal para birimleri olarak yapılan ilk anlaşmanın yaklaşık yarısı da hesaplara geçmiş oldu.
Güney Kore ile Türkiye arasındaki swap anlaşması Ağustos 2021'de imzalanmıştı. TCMB'nin Çin ile 6 milyar dolar, Katar ile 15 milyar dolar, Birleşik Arap Emirlikleri ile yaklaşık 5 milyar dolar ve Güney Kore ile de 2 milyar dolar olmak üzere toplam 28 milyar dolar karşılığı swap anlaşması bulunuyor.
TCMB'nin tüm swap anlaşmaları lokal para birimleri ile yapılıyor.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...=alt_surmanset
dayak yemek gibi...bazen kaşınırsın, istesem de dayak yiyemezsin..boşuna demiyoruz, dayak bile nasipse yeniyor.
bizim bir abi vardı...normalde bokuyla kavga eder...iyi de adam döver..o anlatmıştı, bir gün evden çıkarken annesine söz vermiş..bugün vukuat yok demiş, annesine namus sözü demiş..o gün bir ergen, buna posta koymuş..ya git işine, delikanlı değilsin demiş çocuk..haha.
o söylemişti, dayak bile nesipse yeniyor diye![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri