Bence Dinarsu ve Merinos ileride halka açılacak.
Bence Dinarsu ve Merinos ileride halka açılacak.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Onun için geçen ayrı KAP açıklması vardı, sermaye artıracak ve oradan verecek diye anladım. Tutarı hissseye bölünce 34 TL vs çıkmıştı ama çok incelemedim.
Daha yeni açıklama var, geri alınan paylardan ödenecekmiş.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1067935
![]()
Tahvilden hisseye dönenler satamadan Dinarsu ve Merinos mu sattı acaba.
KAP'da sabah açıklamışlar her şeyi.
>>>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1067736
Şirketimizin 6 Ekim 2022 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında, yurtdışında ihraç edilen Paya Dönüştürülebilir Tahvil (Convertible Bond) sahiplerinin 2022 yılı Ağustos ayı içinde Şirketimize ulaşan paya dönüştürme hak kullanım taleplerinin karşılanmasında kullanılmak amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 26.08.2022 tarihli yazılı izinleri kapsamında;
Merinos Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den 5.050.000 TL nominal tutarlı, Dinarsu İmalat ve Ticaret T.A.Ş.'den 812.426 TL nominal tutarlı olmak üzere toplam 5.862.426 TL nominal tutarlı Sasa Polyester ve Sanayi A.Ş. pay senedi alımı yapılmasına,
İşlemlerin SPK'nın işlem fiyatına ilişkin talimatları uyarınca "işlem tarihinden önceki iş gününden başlamak üzere geçmiş 10 iş günü boyunca oluşmuş ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasının en yakın fiyat adımına yuvarlanması suretiyle tespit edilen baz fiyatın %20'altında" hesaplama yöntemi ile belirlenen 54,72 TL'den yapılmasına,
Yapılacak geri alım işlemleri için azami fon tutarının, 21 Ekim 2021 tarihli yönetim kurulu kararı ile belirlenen 500.000.000 TL'lik mevcut geri alım limitinden ayrı olarak, Şirket iç kaynaklarından karşılanmak üzere 320.791.951 TL olarak belirlenmesine,
karar verilmiştir.
sasa olmasa viopta muhabbet dönmycek
sordum enişteye satmamış 100 diyo başka birşey demiyor maliyet 15
bir halt olacağı yok.
Millet patron güzellemesi yapıyor...3-5 yolunu bulan övüyor.
Ama, alavare dalavarenin haddi hesabı yok..adam simyacı, bedavadan fonlama yapıyor şirkete..zaten bofa, yatfin üzerinden bistin kaymağını yiyen de erdemoğlu gibi 3-5 büyük gruptur...bir iktidar değişimi olursa bu dönemde yapılan pisliklerin az bir kısmı bile ortaya çıksa yeter.
en son 3-5 speğin kellesini aldılar, bence oyunu çözüp, çok para kazanmak istediler...esas badem tayfası da hop dedi, zaten dönen para belli, 5 milyarı sen götütrsen biz ne yiyeceğiz demişlerdir...ki operasyon başarılı olsa toplam kar 15-20 milyarı bulabilirdi...yedirmediler bu parayı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
yahu tahvili olan niye satsın, adam tahvili hisseye dönüştürmek istiyor..çünkü mesela 40 dan anlaşmış, hisse olmuş 80...%10 kaznacağı yerde %100 kazanıyor..hatta tahvil alan spottaki hisseyi de yukarı itmeye çalışıyordur.
ortaklardan alınan paylar tahvil sahiplerine verilecek, onlar ister satar, ister turşusunu kurar.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bugün çok tehlikeli işlem yaptım
Isgyo aldım hayırlısı artık .
sasa da davarodaki hıyar tarlası gibi.
kim alırsa alsın![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri