Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
ABD 10 yýllýk tahvil getirisi 11 yýlýn zirvesinde
Fed'in agresif bir faiz artýþýna imza atacaðý beklentileri ABD tahvil getirilerinin de yükselmesine yol açtý. ABD 10 yýllýk tahvil getirisi yüzde 3,5 seviyesinin üzerini test ederek 2011'den bu yana en yüksek seviyeye çýktý.
Fýrtýna yeni baþlýyor.!!!!
Gel gele inanma.!!!!
Tsunami tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
ülen pala dýþarý çýkmasam þortu kapatmazdm..resmen beni beklemiþ hayýn...neyse burdan dönecek gibi güçlü duruyor hýpne...
Oghh dayu çaya puskevit banýyorum bergamut aromalý çay getirttim böyle bir keyif yok.
Çikolatalý gofret
Puskevit
Ohhh gel keyfim gel
boðalar nefliksde lucifer diye bi dizi var onu izleyin vobdan daha eðlenceli nasý tezgaha geldiðimiz anlarýz![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Ne alacaðýz arkadaþlar.
Elimizde 50k þekerbank karþýsýnda 50k þekerbank þort var. Bekliyoruz ay sonu kapanýþýný.
Cort curt yok, Long falan da yok.
Biraz hissem var o da tavan olmadý bekliyoruz bakalým. Para da yatýyor. Yatarak karpuz büyür. Fýrsatta yok.
Ýþbank'ý verdim sabahta tabandan alýnanlarý..
Yer Ýmleri