Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Evlek, eskiden Türkiye'de ve Sırbistan'da kullanılan bir Türk alan birimidir. Evlek'in anlamı, sabanla bir geçişte işlenen arazı dilimdir. 1 evlek = 400 arşın kare = 229,667963 metrekare Başka kaynaklara göre ise 1 evlek'in karşılığı şudur: 1 evlek = ¼ dönüm = 229,59825 metrekare 1 dönüm = 4 evlek
    Dönüm yaklaşık 0,001 kilometrekareye denk olan eski bir alan ölçü birimidir.
    Aslında 1 dönüm tam olarak 918,393 metrekareye eşittir.

__________________________________________________ ______
    Bu sebeple yeni kadastro geçen yerlerde m2 ölçüler farklı olabiliyor.
    Güncel de 1 dönüm 1.000 m2 olarak değerlendiriliyor .(1945 tarihli yasa ile)
    Mesela eski tapu kaydı ile 10 dönüm arazi aldığınızda 9.183 m2 yer almış olursunuz.(bu konu bilinmediğinden bazı mağduriyetler oluşabiliyor)

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=kUd_rzhUQNg bu niğdedeki yer dediğime dahil mi bilmiyorum .
    Muazzam yatırım.(izlemiştim bu videoyu)

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Muazzam yatırım.(izlemiştim bu videoyu)
    Abi çok şey bilmem . Bu arada sizin arsa deneyiminiz fazla anladığım kadarıyla sn dva glaza.türkiyede kesilmesi yasaklı istesende kesemeyeceğimn ağaç türü kaldımı

Misal eskiden kızılağaç filan vardı fındıklıkda kesemezsiniz demişlerdi sorun olmuşdu.

Bu arada bbht de kadın gemiciler var.Rahmetli ananem bunların öncüsü olabilir.
    okkalı olduğu için boğazı geçerken akıntı dan dolayı ananemi dümene geçirirlermişdi dümeni tutanlardan biri olurmuşdu .Gülerek anlatırdı rahmetli
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Abi çok şey bilmem . Bu arada sizin arsa deneyiminiz fazla anladığım kadarıyla sn dva glaza.türkiyede kesilmesi yasaklı istesende kesemeyeceğimn ağaç türü kaldımı

Misal eskiden kızılağaç filan vardı fındıklıkda kesemezsiniz demişlerdi sorun olmuşdu.

Bu arada bbht de kadın gemiciler var.Rahmetli ananem bunların öncüsü olabilir.
    okkalı olduğu için boğazı geçerken akıntı dan dolayı ananemi dümene geçirirlermişdi dümeni tutanlardan biri olurmuşdu .Gülerek anlatırdı rahmetli
    Çam ve Zeytin ağacı dahil her türlü ağaç kesimi izine tabidir.
    Annenize Allah rahmet eylesin,başın sağalsın.

(Başınız sağolsun ne demektir?
    Aslında 'başın sağalsın' şeklinde bir kelimedir bu. 'Baş' sözcüğünün anlamı 'yara' anlamına gelmektedir. Yani sözcük 'kafa' değil 'yara'dır ve 'yaran iyileşsin' demektir.)

Annenize Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.
    amin dostum. Bizde ölüm çok önce kabulleniliyor ailede genetik olarak çok yatkınız.
    dedemin dedesi (30 yaş )dedelerin ikisi ,iki amcanın ikisi(biri sağ diğeri 53 yaş vefat ),babam(akciğerde kitle var dediler ama hastanaye götüremiyorum yıllardır), dayım ,kuzen (22 yaşında) vefat ettiler kanserden .bunlar bir çırpıda sayabildiklerim.

o yüzden gözü karadır bizim aile.bi ben korkağım !

başın saolsun dediğini kabul ettim yazmana gerek yok dostum .

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    amin dostum. Bizde ölüm çok önce kabulleniliyor ailede genetik olarak çok yatkınız.
    dedemin dedesi (30 yaş )dedelerin ikisi ,iki amcanın ikisi(biri sağ diğeri 53 yaş vefat ),babam(akciğerde kitle var dediler ama hastanaye götüremiyorum yıllardır), dayım ,kuzen (22 yaşında) vefat ettiler kanserden .bunlar bir çırpıda sayabildiklerim.

o yüzden gözü karadır bizim aile.bi ben korkağım !

başın saolsun dediğini kabul ettim yazmana gerek yok dostum .
    Ölenlere rahmet,hayatta olanlara sağlık ve uzun ömrüler diliyorum.

Annenize Allah rahmet eylesin,başın sağalsın.

(Başınız sağolsun ne demektir?
    Aslında 'başın sağalsın' şeklinde bir kelimedir bu. 'Baş' sözcüğünün anlamı 'yara' anlamına gelmektedir. Yani sözcük 'kafa' değil 'yara'dır ve 'yaran iyileşsin' demektir.)
    saol dostum sendeki genelkültür bende olsa ooo...sayende epey bir bilgi edindim.teşekkürler.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •