Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Avrupa ülkelerinde konut fiyatları artıyor

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,9 yükseldi.

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), AB ülkelerinde 2022 yılının ikinci çeyrek döneminde konut fiyatlarındaki değişime ilişkin verileri yayımladı.

Buna göre, AB'de konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,3, 2021'in aynı dönemine göre de yüzde 9,9 yükseldi.

Aynı dönemde konut fiyatları Avro Bölgesi'nde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,3, yıllık bazda ise yüzde 9,3 arttı.

AB üyesi ülkeler arasında, ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre konut fiyatlarında en fazla artış yüzde 27,4 ile Estonya'da, yüzde 23,1 ile Çekya'da, yüzde 22,8 ile Macaristan'da, yüzde 22,1 ile Litvanya'da ve yüzde 18,2 ile Hollanda'da gerçekleşti.

Konut fiyatlarındaki artış Almanya'da yüzde 10,2, İspanya'da yüzde 8,1, Fransa'da yüzde 7,1 ve İtalya'da yüzde 5,2 oldu.

Söz konusu dönemde konut fiyatları, hiçbir AB ülkesinde düşüş göstermedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

AB ülkelerinde emlak a yatırım yapanlar kazanmış, borsa da yatırım yapanlar zarar etmiş.

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Avrupa ülkelerinde konut fiyatları artıyor

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,9 yükseldi.

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), AB ülkelerinde 2022 yılının ikinci çeyrek döneminde konut fiyatlarındaki değişime ilişkin verileri yayımladı.

Buna göre, AB'de konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,3, 2021'in aynı dönemine göre de yüzde 9,9 yükseldi.

Aynı dönemde konut fiyatları Avro Bölgesi'nde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,3, yıllık bazda ise yüzde 9,3 arttı.

AB üyesi ülkeler arasında, ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre konut fiyatlarında en fazla artış yüzde 27,4 ile Estonya'da, yüzde 23,1 ile Çekya'da, yüzde 22,8 ile Macaristan'da, yüzde 22,1 ile Litvanya'da ve yüzde 18,2 ile Hollanda'da gerçekleşti.

Konut fiyatlarındaki artış Almanya'da yüzde 10,2, İspanya'da yüzde 8,1, Fransa'da yüzde 7,1 ve İtalya'da yüzde 5,2 oldu.

Söz konusu dönemde konut fiyatları, hiçbir AB ülkesinde düşüş göstermedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

AB ülkelerinde emlak a yatırım yapanlar kazanmış, borsa da yatırım yapanlar zarar etmiş.

YTD

DAX 3 Ocak 2022 den günümüze yaklaşık %33 düşmüş.(16.285-12.273)

3. KAP: MRSHL [ ] MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1069166

Şirketimizin 07.10.2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Şirketimizin işletme sermayesi ihtiyacının karşılanması ve finansal durumunun güçlendirilmesi amacıyla, Şirketimiz sermayesinin %92,97'sine dolaylı yoldan sahip olan AKZO NOBEL COATINGS INTERNATIONAL B.V.'nin hakim ortağı olan Akzo Nobel N.V. ile yapılan anlaşmaya istinaden gönderilen 400.000.000 TL (Dört yüz milyon Türk Lirası) tutarındaki borç 07.10.2022 tarihinde Şirketimiz hesaplarına aktarılmıştır.

Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.

Bazı şirketlerde İşletme sermayesinde sıkıntılar başladı/mı?

YTD

4. Aman aman ağzımızı hayira açalım. Daha umudum var bundan surprizli
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    KAP: MRSHL [ ] MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1069166

Şirketimizin 07.10.2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Şirketimizin işletme sermayesi ihtiyacının karşılanması ve finansal durumunun güçlendirilmesi amacıyla, Şirketimiz sermayesinin %92,97'sine dolaylı yoldan sahip olan AKZO NOBEL COATINGS INTERNATIONAL B.V.'nin hakim ortağı olan Akzo Nobel N.V. ile yapılan anlaşmaya istinaden gönderilen 400.000.000 TL (Dört yüz milyon Türk Lirası) tutarındaki borç 07.10.2022 tarihinde Şirketimiz hesaplarına aktarılmıştır.

Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.

Bazı şirketlerde İşletme sermayesinde sıkıntılar başladı/mı?

YTD
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Aman aman ağzımızı hayira açalım. Daha umudum var bundan surprizli

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Önümüz kış,yolumuz uzun ve hava şartları çetin geçecek,gerekli tedbirleri almalıyız.!

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Önümüz kış,yolumuz uzun ve hava şartları çetin geçecek,gerekli tedbirleri almalıyız.!
    Ariston abi polar hırka stoku yabtı, Ayasofya abi odun stoku yabtı, ben ve akcay abide bol bol pozalak topladık senin yazıyı alıntıladık, bu vesileyle,
    Tüm forumdaşlara hayırlı kandiller dilerim ikigözüm abi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ariston abi polar hırka stoku yabtı, Ayasofya abi odun stoku yabtı, ben ve akcay abide bol bol pozalak topladık senin yazıyı alıntıladık, bu vesileyle,
    bizde salça yaptık 200 kg kapyadan 29 kg çıktı 7 kg tuz varmış içinde
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1 tane fiyatına 3 tane almış oldum. Akşam üstü hafif serinlik oldu giydim 5 dakika sonra çıkardım hararet yapıyor. Kasım gibi işe yaramaya başlar. Geçen yıl aldıklarımı da pijama niyetine gece giyerim.

Teknolojik tekstile geçelim vs deniyordu. Tabi giymeye kıyamadığım 20 senelik GANT polar gibi değil, o tüylenmedi hala. O kumaşı üretebilmek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •