Sayfa 123/896 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 977 - 984 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. 87 bile kapayamayacağız galiba

2.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    2 yıl öncede yapmışlığı var, hemde böle değil. Taban kapamıştı yanlış hatırlamıyorsam

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Onu tam hatırlamıyorum ama 3-4 gün tavan gidip sonraki günlerde bir o kadar da taban yediğini hatırlıyorum.

Sonuç itibari ile uzun vadeyi bırak orta vadede bile alan herkesi ihya etmiş bir hisse.
    Sosyal platformlarda bu kadar çok saldırılmasının nedeni insanların sadece grafiğe bakması. O yazanların büyük çoğunluğu hayatında 1 kere bile Sasa faaliyet raporu okumamıştır.

3. twitterda gereksiz bir sasa linçi başlamış durumda

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...13106031898624

4.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Subutay ereğlileri Sasa almakla güzel bir karar vermişsin kaç ay önce aldın kaç TL'den başladın ilk Sasa alımına
    Ereğliye dönme veya dönmeme konusundaki görüşün nedir
    5500 lotu 43-46 aralığında temmuz başında aldım, 69-76 aralığında 2750 tanesini sattım. Sattıklarımdan gelen nakitle al sat yaparak 311 lot ZIM (Integrated Shipping) hissesi aldım. Ereğli'nin İsrail versiyonu denebilir ve 2750 lotumu dokunulmaz olarak kapattım. Bedelsizlerle kendi kendini çiçek gibi besler diye düşünüyorum. Zım'den gelen temettü de bana fazla fazla yeter. Amacım temettü gelirimin olmasıydı ve aksilik olmazsa Sasa sayesinde çözdük sıkıntıyı, Sasa'yı da tuttuk elde, bitti gitti. Bir lira sokmam daha borsaya, pek sanmıyorum Ereğli ya da başka hisse alacağımı.

Twiterda sasa karsiti baslatilan lincin bana gore tek bir sebebi olabilir. Short actiklari icindir, baska bir izahi bence yok

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

6.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    5500 lotu 43-46 aralığında temmuz başında aldım, 69-76 aralığında 2750 tanesini sattım. Sattıklarımdan gelen nakitle al sat yaparak 311 lot ZIM (Integrated Shipping) hissesi aldım. Ereğli'nin İsrail versiyonu denebilir ve 2750 lotumu dokunulmaz olarak kapattım. Bedelsizlerle kendi kendini çiçek gibi besler diye düşünüyorum. Zım'den gelen temettü de bana fazla fazla yeter. Amacım temettü gelirimin olmasıydı ve aksilik olmazsa Sasa sayesinde çözdük sıkıntıyı, Sasa'yı da tuttuk elde, bitti gitti. Bir lira sokmam daha borsaya, pek sanmıyorum Ereğli ya da başka hisse alacağımı.
    Zim Ereğli den iyi mi iyiyse ne bakımlardan iyi

7.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Zim Ereğli den iyi mi iyiyse ne bakımlardan iyi
    Benim değerlendirme ölçütlerim çok karmaşık değil. Astronomik kazançlarım olsun hayalimde yok. 3 ayda bir dolar üstünden minimum ve net 1,5 dolar temettü vermesi benim için yeterli. Bunu da kolaylıkla sağlıyor Zim. Dipten de aldığımı düşünüyorum. Kısacası üç ayda bir dolar olarak temettü vermesi ve vergilerinin tamamının en yüksek şekilde ödenmesine rağmen minimum 1,5 dolar lot başına kazanç hesabım, Ereğli'deki beklentilerimin çok üstünde.

8. SASA yatırımcı RKşlRIN ,İbrahim Erdemoğlu,Uludağ Ekonomi Zirvesi Konusması 2022-1.Bölüm" videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
    https://youtu.be/SBH0FIKpnpY

Sayfa 123/896 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •