7. Aydaki düşüncesi çok da ciddiye almamak lazım, o zamandan bu zamana köprünün altından çok sular aktı
Belki tepki gösterenler olacak ama infonun gerek nnf, gerekse yeni acilan hkh fonlari çok başarılı. Bu başarınin en büyük sebebide bana göre dinamik bir sekilde yonetiliyor olmasi. Yani iyi olan sektorlerde hizli birsekilde pozisyon alip ,isleri bozulmaya başlayan sektorlerden hızlı bir şekilde cikabiliyorlar. Bu hızlı giriş cikislar bazi sığ tahtaların dengesini bozabiliyor.
Yunus Sahin in temmuzda ki videosu yayin tarihinde tknsa henüz 2.ceyrek bilancosu aciklanmamisti muhtemelen. Benim dikkatimi 2021 2.ceyrekten itibaren cekmisti ama bir türlü bekledigim performansı gosteremeyince 2021 4.ceyrekte cikmistim tknsadan. Ancak 2022 2.ceyregi o kadar iyiydi ki burada ki bir cok temel analizci gibi tekrar benimde dikkatimi cekti ve yeniden giriş yaptim. Muhtemelen Yunus Şahin inin ve ekibin dikkatinide o zaman cekti ve elestirdikleri bir şirketi begenmeye basladilar.
Bizler o kişi, o kurum almış, bu kişi, bu kurum satmış diye hisse almamaliyiz. Kendi suzgecimizden geçirdikten sonra karar vermeliyiz. Mesela elimdeki başka bir hissede nnf ay ortasinda satış yapmış ve çıkmış ama hisse o gunden sonrada yukselmeye devam etti. Ben kendi analizimi yaptigim ve guvendigim için beklemeye devam ettim. Dovizde sert hareket olmazsa %100 e yakin potansiyel görüyorum o sirkette. Yani demem o ki bir hisseyi neden aldığımızı biliyorsak rahat bir sekilde hedefe gitmesini bekleyebiliriz.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedense istirak degil bayi grubu olarak kayda gecmis Iklimsa,dolayisiyla cok net bilgi yok
2022 2C sunum linkinde bir miktar bilgi bulabildim: https://yatirimci.teknosa.com/Conten...turkce2q22.pdf
Lakin hicbir yerde "Teknosa icin 2022 yil sonu ciro ve FAVOK hedefimiz su kadardir" diyen bir aciklamasini bulamadim Teknosa yonetiminin
Son düzenleme : bravoecho; 09-10-2022 saat: 22:03.
maaşallah..![]()
Bir maaşallah ta benden gelsin![]()
Teşekkürler keko..
% 13-14 kazanç.. 1.5 işgününde.. Hiç rastlayamamıştım, çıktım..
Yolunuz açık olsun.. Bol kazançlar arkadaşlar..![]()
Yer İmleri