Sayfa 277/582 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam,
    Aklisalim herhangi bir beyin oyle algilar. Virgullu, virgulsuz, noktali, noktasiz yanlis anlasilma ihtimali yok bu cumlenin
    Şahsen ben mevcut cumhur olsam asla böyle bir cümle kurmazdım, anlayana büyük bir anlam ifade ediyor.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Enka thy Pegasus pariteden olumsuz, Ereğli ve İsdemir olumlu etkilenir demişler. Erğeli 1,19, isdemir 762 milyon TL . Sağlam rakamlar.
    Bir güzellik olsa, 6 milyar kâr gelse, vergi falan da olmadan bu çeyrek.... Stoklar azalmış olsa falan... Güzel bir 4 çeyrek beklentisine girsek... Ne çok şey istiyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Bir güzellik olsa, 6 milyar kâr gelse, vergi falan da olmadan bu çeyrek.... Stoklar azalmış olsa falan... Güzel bir 4 çeyrek beklentisine girsek... Ne çok şey istiyorum...
    Bence stoklar çokta azalmasın. Enflasyonda mal para demektir. Ereğli’nin malı, çoğunluğu borç yerine üretimle elde edilendir. Arzu edilen borcu azalmış görmek kardan daha faydalı olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bence stoklar çokta azalmasın. Enflasyonda mal para demektir. Ereğli’nin malı çoğunluğu borç yerine üretimle elde edilendir. Arzu edilen borcu azalmış görmek kardan daha faydalı olur.
    Valla ne borç nede stok umurumda değil.. Benim umurumda olan nakit durumunun yükselmesi..Dönem sonu nakit yüksek olursa olumlu karşılanır.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bence stoklar çokta azalmasın. Enflasyonda mal para demektir. Ereğli’nin malı, çoğunluğu borç yerine üretimle elde edilendir. Arzu edilen borcu azalmış görmek kardan daha faydalı olur.
    Üstat bence bu rus çeliğine fena amborgo koyacaklar..Bugünkü alman elçiliğinin vurulması AB de ciddi tepki oluşturdu.

6. Kişiler önemli değil, düşünceler önemli. Video kaybolmadan izlemekte fayda var.

https://twitter.com/pero24136743/sta...KWgrarBO1AuIBg

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Üstat bence bu rus çeliğine fena amborgo koyacaklar..Bugünkü alman elçiliğinin vurulması AB de ciddi tepki oluşturdu.
    Patates hikayesi gibi, ilk savaş zamanı bu bize yaramadı, yine patates ektik, bu kez neden yaramasın. Gayet mümkün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Şöyle bir haber var... [IMG][/IMG]

Sayfa 277/582 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •