Teknik olarak haftalık destek 73
78 ise benim kendi değerlendirmem açısından psikolojik destek
Bu psikolojik desteğin kırılıp aşağı salması iyi olmaz.
Çünkü daha aşağılarda 67 ve 58 destekleri görünüyor
Bu desteklere sarkması çok çok zor tabiki, şirket buna zaten göz yummaz.
78 altına sarkarsa yıl sonuna kadar çok oyalanır. Zira açığa satanlar bir kaç gündür epey formda![]()
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Aldığınızı, sattığınızı, kazancınızı ve kaybınızı hatta satacağınız fiyatı sürekli paylaşmanız ne derece doğru bilemiyorum ama bunlar kişinin kendine özel bilgiler. Daha genel konu ve düşünceleriniz ile foruma katılım yapmanızı rica ediyorum
Haftalık ve aylık RSI değerleri aşırı alımda görünen ve
bunca dev yatırımların arifesinde olan SASA gibi bir dev şirketin
forumunda yok çakılacak, yok dökülecek gibi anlamsız yorumlar çok komik.
Bu hisse kaça inerse insin, çok daha iyi yerlere de çok çabuk çıkmıştır.
Şirketin profilini incelemeden al-sat muhabbeti yapanları ve algı yaratmaya çalışanları
şiddetle kınıyorum. Saygılar
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Sosyal medya platformlarında genel yatırımcı beklentisi zaten belli. Nisan ve mayıs aylarında kat be kat yukarılardan bölünmesi konusundaki beklentiler yazılıp çiziliyor. Sasa'nın yatırımları sürekli üretimini ve cirosunu her bilanço döneminde katlıyor. Adamlar dev yatırımlar için milyarlarca liralık arazi aldı. Biraz sabırlı olmak gerekir
Yer İmleri